Hogy legyek egy érzelmes lányból egy hideg-rideg lány?
Nem hiszem hogy van erre pontos módszer, de nem kell eldobnod magad ezért, maradhatsz ilyen, csak gyakorolnod kell hogy ne ejts magad csapdába.
Mindig vegyél egy mély levegőt mikor úgy érzed úgy akarsz döntést hozni hogy csak az érzelmeidre hallgatsz.A szív jó tanácsadó de az agy az igazi manager. Hagy szóhoz jutni.Nehéz lesz, sokszor kell az elején kényszeríteni magad, de megéri. Próbáld ki magad több szituációban, maradj csaendben és gondolkodj a lépéseden.
Igaz hogy nem tudod irányítani azt, de el tudod érni hogy kevésbé fájjon.
Nem biztos hogy ez a te helyzetedre illik, de én például egy fájdalmas szakítás után végig gondoltam a vele töltött időket, és rájöttem hogy undorítóan bánt velem, és hogy a szakítás egy jó dolog volt. Ha szakítottatok akkor nyilván volt oka(akár tudsz róla akár nem)Inkább szakítsátok meg a kapcsolatot minthogy tovább mennyetek és tovább romoljon a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!