Miért érzem szrul magam, h vettem egy nagyobb tvt?
Én 37 évesen vettem az első TV-met, egy 51"-est. Addigra megvolt nagyjából a lakás meg a kocsi. Kevesebb volt, mind a fizetésem.
Lehet a szüleid úgy gondolják, hogy valami hasznosabbra is gyűjthettél volna. Neked kell tudni, hogy mi a fontos az életedben, mi az amit megengedhetsz.
Akik úgy gondolják, hogy a pénz azért van, hogy elköltsük, azok szoktak 40 évesen is az szüleiknél élni és Provident meg devizahitel csapdába kerülni és nyugdíjasan éhen halni.
Semmit ne csinálj.
Te dolgoztál meg érte. Lehet nem tudsz külön költözni, de legalább van egy kis szórakozásod.
Igen, az embernek lehetnek igényei, ez teljesen igaz. Azzal kiegészítve, hogy ez régen is így volt, csak akkor "kicsit" szűkebb volt a piac. Ha az ember csak arra költ, ami létszükséglet, az nem élet.
Egyébként meg nem kell ennyire a szívedre venni. Én is azt mondom, hogy ha ennyire garasoskodóak, akkor érdemes lenne a különköltözést tervbe venni, de addig is próbáld meg lazábban kezelni a dolgokat.
Amikor volt a digitális átállás, én is vettem egy Mindig TV Extra set-top boxot meg előfizetést. Meg is kaptam apámtól a rosszalló megjegyzést, hogy milyen "sz*rokra" költöm a pénzt. És? Rá kell hagyni. Majd lenyugszik. Rá egy héttel, amikor bedöglött az ő t-home-os vevőegysége, ő örült a legjobban a set-top boxomnak, hogy legalább azt a 20 csatornát nézheti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!