Ti már találkoztatok igazán gonosz emberrel?
A pszichopátiának genetikai alapjai is vannak, úgyhogy nem 100%-ig igaz, hogy senki nem születik gonosznak.
Ha a legkegyetlenebb emberben is van jóság, Sztálin esetében pl. hol nyilvánult ez meg?
Amúgy meg igen, ismerek személyesen is (sajnos) gonosz embereket.
Igen. "anyám" , "nővérem"
" Még a legkegyetlenebb emberben is szorult egy cseppnyi jóság."
"anyám" , "nővérem" nincsen bennük egy cseppnyi jóság.
Én eddig egy embert ismertem, akiben nem találtam soha semmilyen jóindulatot. Persze nem zárhatom ki, hogy mégis van.
Hírhedt véreskezű diktátorok nem érnek, mert kizárólag történelmi ismereteink vannak róluk, nem tudhatjuk, hogy voltak-e valaha jóindulattal valaki iránt, meet amúgy simán lehettek.
Sokszor beszéltem már igazi pszichopatákkal, akik már gyerekkorukban állatokat kínoztak, és simán megölnének bármilyen korosztályú embert is.
Jobb ha nem találkozol azzal aki gonosznak született, ők démonok emberi testbe bújva. Ha meg kedvesek valakivel akkor egyértelműen azért van hogy kihasználják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!