Mit reagáltok ha egy illető a kelleténél tovább marad nálatok? Jelzitek felé hogy illő lenne távoznia? Vagy hogyan közlitek úgy hogy ne bántsátok meg?
Én nagyon megértlek, mert magam is ilyen természetű vagyok.
Nem szeretek embereket megbántani, nehezen mondok NEM-et, de sajnos ezzel - kizárólag a bunkók - nagyon visszaélnek.
Ez a nő azért járkál hozzátok, mert jól érzi ott magát, csevegsz vele, ő remekül elüti ott az időt.
Szerintem mondd neki, hogy úgy alakult, hogy délutánonként lett valami elfoglaltságod (nyelvet vagy valamit tanulsz, bedolgozást vállaltál, vagy a csuda tudja, találj ki valamit) és ezért nem tudsz vele foglalkozni, mert az időd nagyon szűkös.
Ha mégis megjelenik, ültesd le és emlékeztetve a dolgodra hagyd magára, NE BESZÉLGESS, NE SZÓRAKOZTASD!
Sőt! Mondhatsz olyat is, hogy ilyenkor a koncentrálásban a gyerekek is zavarnak, ezért nagyon megköszönöd neki, ha kiviszi a lányokat a játszótérre, vagy elmegy velük sétálni.
Hidd el, 1-2 alkalom után megunja és nem fog jönni!
Te hozod el az isiből az ő gyermekét is, ezért ő hozzátok megy érte. Őneki nem kell otthon vacsit főzni, meg a saját gyermekét lefektetni, stb. stb. hogy ráér órákat ülni nálatok:
Másrészt nem véletlen, hogy nem tud időben odaérni a suliba a lányáért, ha mindenhol ennyire leragad...
kihasznál, előbb utóbb arra játszik, hogy majd még vacsira is meghívod őket...
Nekem volt ilyen "ragadós" ismerősöm, mindig vacsi előtt fél órával csöngetett be. Egy idő után már ment egyenest a gázhoz, felemelte a födőt a lábasról: ma mi finomat főzöl??? Vigyázz vele, ha időben nem pakolod ki, később már nem csak az estéidet fogja elvenni tőled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!