Melyek voltak a legszebb éveitek?
Figyelt kérdés
Tíz éves koromig minden nagyon szép és jó volt, azóta nulla az életem. Ti mikor voltatok a legboldogabbak?2016. szept. 15. 08:14
11/15 anonim válasza:
Ket nagyon jo idoszakom is volt az eletemben :)
Az egyik legkedvesebb idoszakom az altalanos iskolas eveimet oleli fel,amikor az akkori legjobb baratnommel minden allatsagot elkovettunk,es rengeteget nevettunk,buliztunk.Akkor minden egyes nap elmeny volt,mert mindig tortent valami uj,es mindig akadt valaki akivel tudtunk szemetkedni,es mindig torten valami vicces :))
A masik meg a kozepiskolas evek voltak...rengeteget valtoztam azokban az evekben. Imadtam suliba jarni,minden napot elveztem.Ott is tortent minden nap valami.Nem utolso sorban pedig volt egy hatalmas platoi szerelmem,akivel egy csomot neztuk egymast,aznekul hogy ismertuk volna a masikat :))... azota sem ismertem meg.
12/15 anonim válasza:
2005-2006-ban, amikor egy rendkívüli ember közelében lehettem.
13/15 anonim válasza:
Életem első éve, amikor súlyos tüdőgyulladást kaptam és leállt a légzésem. De újraélesztettek, sajnos. Nem emlékszem rá, csak amikor anyám mondta és az orvosom is beszélt róla, mert őt is "sokkolta", h mi történt hirtelen akkor velem. Azóta szar minden.
14/15 anonim válasza:
Nehéz eldöntenem. 18-24 éves korom között nagyon jó volt, mikor egyetemre jártam (de nem az egyetemi élet miatt), de most 29 évesen is jó, csak máshogy.
15/15 anonim válasza:
12 éves koromig amig el nem költöztünk, akkor kezdődtek a szenvedések
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!