Sok ember miért nem tudja jól viselni ha "görbe tükröt" tartanak elé?
Figyelt kérdés
Most csak egy példa ami velem történt tegnap. Egy ismerősöm osztotta az észt hogyan osszam be a pénzem, mikor neki még vagy 6-7 millió Ft hitele van. Nekem sosem volt hitelem, mindig próbáltam beosztani a pénzem. Nem voltam nagyravágyó mikor tudtam nem beérem a 10 ezer forintos fűnyíróval nem kellett az 50 ezres benzines mert az "menőbb". Erre az ismerősöm visszakérdeztem hogy: "Rád hallgassak pénzügyi dolgokban mikor a hiteled nyögöd évek óta?". Erre megsértődött. Pedig csak az igazat mondtam....2016. szept. 11. 17:09
1/2 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy te sértődhetnél meg. Mit szól bel
2/2 MZ.per.X válasza:
Attól hogy valakinek hitele van, még nem jelenti azt hogy nem tud bánni a pénzzel vagy nem tudja beosztani. Ha például lakáshitele van, akkor pont hogy még jobban be kell tudnia osztani a pénzét, mert van havi 100-150 ezer forintot kell törlesztenie.
Most ha magamat nézem, keresek havi 300-at, ebből olyan 150 amit félre tudok tenni, egy mai Bp-i lakás meg 20 millióba kerül. Magyarul 10 évig kellene gyűjtenem egy saját lakásra. Meg mellette pár millió megy a levesbe albérlet miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!