Miért ilyen nagy a lábam?
12/L vagyok. Év végén még jók voltak rám a 39-es cipők. Nyáron nem igazán voltam sehol, tehát mezítláb mászkáltam otthon. És suli előtt gondoltuk jó lenne venni valamilyen cipőt mert a régi tönkrement. Csak 40-es volt felpróbáltam, szorított végül 41-eset vettünk. 166cm vagyok, 58kg.
Szerintetek miért nőtt hirtelen ennyit a lábam?
Mivel még 12 éves vagy a tested még nem nőtt meg teljesen. Magyarul még nem fejeződött be a növekedésed.
Ha 41-es a lábad, de csak 166 vagy, akkor nagy valószínüséggel magasabb leszel jóval még.
Például én 12 évesen csak 156 cm voltam és most 19 évesen 164 vagyok. De a legnagyobb változáson a fejem ment át.
Kis koromban nagy kobakom volt és borszasztó hülyén aránytalan volt a kis testemhez. Most hogy végre már egy ideje befejeződött a testemen a változás, a fejem is normális méretűnek tűnik.
1-es köszi szépen a hasznos tanácsot!
2-es köszi a jókedvet! Igazából imádom itt a gyakorin a trollokat, mindig megnevettetnek!
A számozások nem mindig egyeznek meg. Én 37es magassarkút hordok, viszint laposban plusz szandálban 38as kényelmesebb, viszont volt rá példa, hogy 41es sportcipőt kellett vegyek. El volt szúrva a számozás. Szóval ne ijedj meg!
Amúgy amikor elsőálldozò voltam kb 10 évesen 38as cipő kellett és azóta se nőtt a lábam. Szóval nyugi!
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!