Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet egy gyerek ennyire...

Hogy lehet egy gyerek ennyire rossz?

Figyelt kérdés

Helló.

Előre is leszögezném, hogy tudom nem a gyerek a hibás.

A mai nap megkért egy rokonom, hogy vigyázzak a 3 és féléves gyermekére, mert neki munkaügy miatt el kell utazni.

Nos a gyerek azt a 4 órát, míg ott voltam kihasználta rendesen.

Cipős dobozokat vágott a fejemhez, majd játékait. lehülyézett. Mikor az anyja megjött puszi helyett, ( amit az anyja követelt ki 10 perc rimánkodás után ) egy akkora pofont adott a gyerek, hogy csengett a fülem, vagy 5 percig.

Hogy lehet egy gyereket, ennyire félre nevelni? Vagy más lenne a gond? Gyerek pszichologikusnál is volt már a gyerek, de csak rosszabb lett.

2016. szept. 8. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
11%

Régebben húgom is ilyen volt... Hogy nevelték otthon azt a gyereket? Ha oviba jár, akkor ott milyenek a többi gyerekek, óvónők? Esetleg az anyját terhesség alatt mennyi stressz érte? (Ez is nagyon hatással van a gyerek későbbi viselkedésére... Már csak húgom alapján is tudom...)

Meg ott a pszichológusnál konkrétan mi történt, hogy az a gyerekre rossz hatással lett?

Volt eléggé oda figyelve rá?

2016. szept. 8. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Rengeteg ember alkalmatlan arra, hogy normálisan felneveljen egy gyermeket. Hogy nevelheti így valaki a gyerekét? Egyszerűen buta.
2016. szept. 9. 00:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Nővérem kisfia is ilyen. Azt mondták,hogy hiperaktív. De szerintem csak neveletlen. Vendégségben megvert egy másik kisfiút,a nővérem meg vicces történésként fogta fel. Mikor náluk voltam,egy játék karddal kezdett el verni engem. A nővérem annyit mondott,hogy ugyanmár! Ez csak egy játék kard...!(tömör műanyag)
2016. szept. 9. 04:15
 4/7 A kérdező kommentje:

Számtalanszor voltunk vendégségbe. A testvérem gyermeke. Akkor is üt rúg, le hülyéz mindenkit, ordít. Rá szólva rá van, de oda se neki. Fegyelmezve meg nincs.

Azért nem értem, mert a testvéremnek már van 2 felnőtt gyereke, akik normálisak.

A mostani feleségének ez az első. Lehet ezért?

2016. szept. 9. 09:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Minden gyerek más. Lehet hogy anyuka tapasztalatlan,vagy nem ért hozzá,vagy mittudomén... De el ne kezdd azt mondani,hogy az a ... Nő szülte a bátyámnak,azért ilyen ....
2016. szept. 10. 12:19
 6/7 A kérdező kommentje:

Szó sincs erről. A gyerek anyja diplomázott jó egzisztenciával rendelkező, egy rossz szavam sincs irányába.

Csak nem értem, hogy két jól szituált ember miért nem képes észre venni, mennyire rosszul nevelnek egy gyereket.

2016. szept. 10. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nincs nevelve. Elkényeztetik, ha rosszat csinál nem foglalkoznak vele. A gyerek úgy gondolja bármit megtehet.
2019. febr. 11. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!