Ha jobbra néz enyhén lefele valaki, az jelent mást, mintsem balra nézne?
Csak látasból ismerem és sosem néz a szemembe. Miért???
Rem nincs mindenki suliban 😃😃😃
Ha beszélgetés alatt nem tartja a szemkontaktust?
Helyzetfüggő vagy éppen téma.
Pl az illetőnek bejösz az lehet zavarban van (ennek több jele is van), de ha ismerősről van szó akit hosszabb ideje ismersz akkor azt is jelentheti: Hazudik/nem teljesen őszinte.
Sok embernél tapasztaltam a nem teljesen őszinte beszélgetéseket. 2 ember volt, aki tisztán szemembe nézve tudott beszélni.
Füllentések jele lehet a fülcimpa piszkálás, kéz-ujjak babrálása, legtöbbször az orrhegy dörzsölése.
De visszauzasítás/nemkívánt személy esetében is férre néz az ember (általában ellentétes oldalra a nemkívánt személytől. Pl bal oldala fele vagy jobbra néz)
De lehet zavarban is...így láthatatlanba megnem mondom.
Igen, hasonlóra gondoltam 3as az irányokkal kapcsolatban, amit írtál, hogy emlékeket idéz, stb.
Többiek--mind igaz, amit írtatok, de az a helyzet, hogy nem ismerem az illetőt, nem hazudhat, utallátot meg nem látok az arcán de tetszést sem, nem is emiatt tettem fel a kérdést, hanem szimplán azért, hogy kiderítsem, hogy mi zajlik benne.
Ritkan futunk össze, alig nézett a szemembe, mióta ,,ismerem'', ma is ezt a jobbra leppillantast csinálta, de a fejét nem fordította el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!