Elvesztettem a fonalat mibe kezdjek?
Figyelt kérdés
Eddig a játékok meg számitógépek érdekeltek, de most így felnőttebb fejjel már annyira nem élvezet, úgy érzem elvesztettem a fonalat, semmi izgalmat nem ad, így nem tudom, mihez kéne kezdeni? Mit csináljak? Mások mit csinálnak 25 múltán, miben lelik örömüket, fejlődést?2016. szept. 5. 19:58
1/4 anonim válasza:
Én abban lelném az örömömet (24 vagyok), ha végre találnék egy normális melót,vagy vállalkozást és tudnék alapítani egy normális családot venni egy kocsit , és anyagi biztonságban lennék egy f**sa számítógéppel természetesen a szobámban. Ha végre nem kéne, hogy szétb**on az ideg, mert nem tudok elmenni sehova nyaralni vagy csak egyszerűen bepattani a kocsiba , és elrombolni valahova csak úgy mint a szerencsésebb emberek. CSAK mindenért tenni kell, és a mese nem igaz ha akarsz akkor meg is tudsz tenni mindent, viszont harcolni kell, mert erről szól az élet amit eltudsz érni saját erődből ÉS SZERETNÉD azért harcolni kell amennyire csak tudsz. Ez nem azt jelenti ,hogy dobj el magadtól mindent, de kezdj el élni is...kicsit színesebb/nehezebb az élet mint azt én is gondoltam mondjuk 10 éve.
2/4 anonim válasza:
ilyen korban a legtöbben kondiznak, de neki kezdhetsz barkácsolni is
3/4 A kérdező kommentje:
Na igen barkácsolni.. jó dolog, csak pénz, anyag, gépek idő hely
2016. szept. 5. 20:14
4/4 A kérdező kommentje:
De most azt is kinek? Magamnak?
2016. szept. 5. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!