Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak dolga szórakoztatni a...

Férfiak dolga szórakoztatni a nőket?

Figyelt kérdés
2016. szept. 4. 18:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Nem, mindenki szórakoztassa magát.
2016. szept. 4. 18:16
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Hagyományosan igen.
2016. szept. 4. 18:16
 3/13 anonim ***** válasza:
68%

Igen, a nőnek meg a dolga főzni, mosni, takarítani, meg széttenni a lábát, amikor csak az ura kívánja.

Ugyan már, szakadjunk már el a középkori begyepesedett sablonoktól!

2016. szept. 4. 18:21
 4/13 A kérdező kommentje:
Pont az középkori hogy nincsenek szabályok ha nem tünt volna fel..
2016. szept. 4. 18:23
 5/13 anonim ***** válasza:
64%
Nem dolga, de sok nő elvárja. Főleg ismerkedés elején.
2016. szept. 4. 18:25
 6/13 anonim ***** válasza:
64%
Hmm, ezt el lehet várni? És mivel kérhetem, hogy szórakoztassanak? Ének? Kardnyelés?
2016. szept. 4. 18:26
 7/13 anonim ***** válasza:
60%

Nekem még nem adtak elő semmi ilyet.

De látom, téged megbántottak. Mindig vannak érdekes kérdések, és szinte mindig egy sértett ego van mögötte.

2016. szept. 4. 18:30
 8/13 anonim ***** válasza:

Persze, amennyiben stand-up komikus, vagy bohócként dolgozik. egyébként miért lenne az?

Egy párkapcsolat arról szól, hogy a 2 ember kölcsönösen jól érzi magát egymás társaságában, és jó esetben tudnak együtt nevetni is (persze csak akkor, ha van humorérzékük, ami ugye nem mindenkinek van).

2016. szept. 4. 18:31
 9/13 anonim ***** válasza:
2016. szept. 4. 18:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem, de én azért azt elvárom (és gondolom fordítva is) hogy jól érezzem magam ha a barátommal vagyok, ami abból is áll hogy legyen ő is humoros és értelmes akivel lehet beszélgetni, hajlandó legyen velem programokat szervezni, megnézni egy filmet, stb. De szerintem ez alap:D De nem neki kell szórakoztatni hanem egymást kell szórakoztatnunk. Mondjuk én elvagyok magamban is, sőt igénylem is a dolgot. Amúgy amit az imént írtam barátokra is igaz. Persze nem folyamatosan kell ez menjen, de úgy általánosságban igen. De szerintem ez így alap, mindenki szereti magát jól érezni így vagy úgy:D Ahogy te értetted a kérdést, hogy mondjuk ülök a kanapén és akkor most tessék engem szórakoztatni, ez nincs és nem is kell:D
2016. szept. 4. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!