Miért próbálja mindenki eljátszani Facebookon, hogy ő egyedi/különleges?
"Who cares about the standards of normal people?"
Most éppen ez az idézet az, ami kényszerített, hogy írjam ki ezt a kérdést..
Fiú vagyok, 16.
Azt vettem észre, hogy az én generációmba tartozók nagy része (ez leginkább lányokra igaz) nagyon szereti azt hinni/előadni magáról, hogy ő különleges, és mindenki más sablon.
Ez leginkább a facebookon megosztott idézetekben/zenékben/képekben nyilvánul meg.
Elméletileg mindenki egyediség, de nem értem, hogy miért kell ezt olyan szánalmasan klisés, gagyi idézetekkel facebookon mások szájába rágni, miközben ugyanott (a függöny előtt/tengerparton) készített fényképpel, ugyanúgy (csücsörítve (vagy mintha levegőt fújna ki)/természetellenes fenékkitolós pózban/kutyás snapchat filterrel/egyik kar felemelve a hajhoz) pózol és ugyanolyan kommentek érkeznek rá (100/öklös emoji/"Fullos"/"imádás van"/"Enyém"), MINT MINDEN MÁS LÁNY KÉPEIRE!!?
Ez oké lenne, de miért kell akkor a különlegességről előadást tartania az ilyen lányoknak, ha ők maguk a sablon!?
Ennél már csak azt szeretem jobban, ha valaki a szabadságról/a törvények áthágásáról/a drogokról ír ki idézetet, de ha megtudják, hogy valaki füvezett már, akkor rögtön szánalmasnak könyvelik el.
Ezek nem tudom miért idegesítenek engem, lehet kéne szerezném egy életet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!