Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudott a legjobb...

Hogyan tudott a legjobb barátnőm ennyire megbetegedni?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőmről van szó. Egyik napról a másikra megváltozott a személyisége.

Mosolygós, kedves, beszédes lány volt akit 9 éve ismerek. Hirtelen teljesen megváltozott egyik napról a másikra mintha kicserélték volna. hangosan ordibált és nagyon ocsmányul káromkodott. Egyszer elmentünk sétálni és elkezdett magában beszélni, kérdeztem tőle mi a baj erre olyan hangerővel leordította a fejemet és olyan ocsmány szavakat használt hogy majdnem elsírtam magamat(ezeket nem írom le), a hangja olyan volt mint egy vadállat üvöltése, a szemei be voltak vörösödve, utána elkezdett mosolyogni és azt mondta "ez kell neked te szajha". Ott is hagytam a fenébe, másnap beszélni akartam vele sikerült elérnem és le hívtam, leültünk és alig mondtam ki a szavamat ő elkezdte simogatni a combomat és meg akart csókolni, utána hirtelen megkérdezte "hol vagyok, előbb még a szobámban voltam". Kiesett neki a lent töltött idő, kérdeztem hogy emlékszik e a tegnap történtekre hogy durván kiabált velem és megijesztett de neki fogalma sem volt erről, aztán hirtelen mintha lefagyott volna és összeesett, viszont a szemei nyitva voltak és hörgött és skandált valami szöveget. Rögtön hívtam a mentőket, az anyukáját és kórházba szállították, elvégeztek mindenféle vizsgálatot de nem találtak semmi komolyat.

Az eset óta teljesen magába van roskadva, nem mozdul ki, egész nap az ágyban gubbaszt, édesanyja mondta hogy befeküdt az asztal alá és nem hajlandó evőeszközt használni, nem bírja a vízcsobogás hangját és olyan hangon beszél, olyanok a gesztusai mintha nem a lánya lenne, néha sikoltozik és bogarakkal, pókokkal játszik a földön(régebben irtózott az ilyen állatoktól), nem akar felöltözni,eldobálja a ruháit.voltam nála a történtek után. Csak ült az ágyában összekuporodva és nézett, követett a szemével közben fütyürészett és egyáltalán nem válaszolt, csak vigyorgott azzal a fura vigyorral. Holnap viszik a pszichiátriára, mert ezt biztos nem figyelem felkeltésből csinálja.

Ez mind 3 nap alatt játszódott le, így lebetegedett. Depressziós vagy valami rosszabb lehet vele, nagyon aggódok.

17 éves

2016. aug. 31. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Mától sátáné a teste.
2016. aug. 31. 22:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez minden csak nem depresszió. A depressziós viselkedés teljesen más. Fogalmam sincs, hogy mi baja lehet de nagyon durva. Nem érte őt valami nagy trauma mostanában? Esetleg nem fogyaszt valamit? Nem sérült meg a feje?
2016. aug. 31. 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Csak nem megnézted az Ördögűzőt?
2016. aug. 31. 23:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Szakított vele a pasija 3 hete, ezen kívül semmi. Mindent megszoktunk beszélni gyerekkori dolgokat is, de semmi óriási trauma nem érte vagy nem beszél róla de az lehetetlen.
2016. aug. 31. 23:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy a skizofrénia most ütötte fel a fejét nála.Ha történik valami fejlemény vagy egyéb furcsa viselkedést látsz nála akkor,ha megkérlek oszd meg velünk,mert engem nagyon érdekelne.Bár remélem minden rendbe jön nála.
2016. szept. 1. 03:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem szeretek, egyből kamu kérdésezni, de ez azért gyanús. :)

Ha mégsem.. Semmi féle kábszert nem találtak a vérében? Akkor lehet valami dizájner drog. Ha az sem én is tudathasadásra gondolnék.

2016. szept. 1. 08:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogy van azota a baratnod?
2016. dec. 15. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!