Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet-e kinézet alapján...

Lehet-e kinézet alapján megállapítani egy illető emberi tulajdonságait? Segítenél a pszichológia dolgozatomhoz?

Figyelt kérdés

Egy szemináriumi dolgozatomhoz kérném a segítségeteket.

Mutatok egy fényképet egy barátomról, akinek jól ismerem az emberi tulajdonságait, de ti semmit sem tudtok róla. Arra kérnélek benneteket, hogy e kép alapján írjátok meg szerintetek milyen tulajdonságai vannak.

Ne a testét elemezzétek, hanem kizárólag a lelki vagy, ha úgy tetszik, a mentális tulajdonságaira tippeljetek.

Bármit írjatok meg, amit gondoltok róla, de külön érdekelnének a következők:

- szerintetek milyen iskolai végzettsége van,

- hol dolgozik,

- tartós kapcsolatban vagy egyéjszakás kalandban gondolkodik-e

- hajlamos-e az agresszív viselkedésre

A kép: [link]

(A fotó az illető nyilvános Instagramjáról származik, és engedélyezte, hogy használjam ehhez a kérdőívhez.)

2016. aug. 29. 20:26
1 2
 11/14 Sunshinedoll ***** válasza:

Az izomzata egyértelműen konditermi izomzat, úgyhogy nem feltétlen fognám rá, hogy fizikai munkás. A hobbija a testépítés lehet, vagy olyan munkája van, ahol szükséges ez az alkat: A gatya rajta tipikus testépítős cucc, szóval gondolom vagy ezzel foglalkozik, vagy hobbi szinten jár versenyekre (inkább az utóbbi, sok izomcsoportja nincs profi szinten), nagyon max szexmunkás, chippendale, ahol ez a ruha szintén megkövetelt.

Elég idétlennek tűnik a vigyor alapján, és mivel max 23-nak néz ki, szerintem tényleg idétlen, mint a pasik ebben a korban úgy általában.

2016. aug. 29. 22:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Fú, én is láttam ezt a képet, meg más képeket ugyanerről az emberről egy másik kategóriában, és van egy elég erős tippem, hogy ki is vagy te valójában... ha igazam van, akkor semmiféle dolgozatról nincs itt szó, csak az elmebetegséged újabb megjelenési formájáról.
2016. aug. 30. 00:32
 13/14 anonim ***** válasza:

-nem hiszem, hogy diplomas, de elkepzelhetonek tartom, hogy valami fizetos sport szakon tanul esetleg...(olyan kondis felfujt izmai vannak)

-ha dolgozik akkor konditeremben, mint szemelyi edzo vagy valami olyan munkakor amihez max erettsegi kell

-eleg jambor a mosolya, de sztem valaki elottem jol megfogalmazta, hogy mindegy neki csak a csajszi, hozza szoljon...lehet azt hazudja egy jol kinezo lanynak, hogy komolyat keres, de belul melyen tudja, hogy miutan parszor megfektette a lanyt utana a csaj kuka

-ha valami ejszakai klubban lenne verekedes tuti odamenne...szoval valamilyen szinten hajlamos

Persze az is kiderulhet, hogy egy ertelmisegi fantasztikus ferfiurol van itten szo:D csak ugye ha ranezek nem az jut rola eszembe. Ha fel lenne oltozve es nem latnam ezt a piros fecsket tuti jobb dolgokat irtam volna:$ de igy elegge prolinak tunik. Bocsanat:)

2016. aug. 30. 09:00
 14/14 anonim ***** válasza:

# 10

Tudod hány "értelmiségi" ismerősöm osztja meg a legintimebb pillanatait közösségi oldalon? A legprimitívebb életbölcsességeket és a felesége terhességi fázisait-hasát egy világlátott, művelt idegsebész rokonom posztolja folyamatosan.

2016. aug. 31. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!