Lehet-e kinézet alapján megállapítani egy illető emberi tulajdonságait? Segítenél a pszichológia dolgozatomhoz?
Egy szemináriumi dolgozatomhoz kérném a segítségeteket.
Mutatok egy fényképet egy barátomról, akinek jól ismerem az emberi tulajdonságait, de ti semmit sem tudtok róla. Arra kérnélek benneteket, hogy e kép alapján írjátok meg szerintetek milyen tulajdonságai vannak.
Ne a testét elemezzétek, hanem kizárólag a lelki vagy, ha úgy tetszik, a mentális tulajdonságaira tippeljetek.
Bármit írjatok meg, amit gondoltok róla, de külön érdekelnének a következők:
- szerintetek milyen iskolai végzettsége van,
- hol dolgozik,
- tartós kapcsolatban vagy egyéjszakás kalandban gondolkodik-e
- hajlamos-e az agresszív viselkedésre
A kép: [link]
(A fotó az illető nyilvános Instagramjáról származik, és engedélyezte, hogy használjam ehhez a kérdőívhez.)
Az izomzata egyértelműen konditermi izomzat, úgyhogy nem feltétlen fognám rá, hogy fizikai munkás. A hobbija a testépítés lehet, vagy olyan munkája van, ahol szükséges ez az alkat: A gatya rajta tipikus testépítős cucc, szóval gondolom vagy ezzel foglalkozik, vagy hobbi szinten jár versenyekre (inkább az utóbbi, sok izomcsoportja nincs profi szinten), nagyon max szexmunkás, chippendale, ahol ez a ruha szintén megkövetelt.
Elég idétlennek tűnik a vigyor alapján, és mivel max 23-nak néz ki, szerintem tényleg idétlen, mint a pasik ebben a korban úgy általában.
-nem hiszem, hogy diplomas, de elkepzelhetonek tartom, hogy valami fizetos sport szakon tanul esetleg...(olyan kondis felfujt izmai vannak)
-ha dolgozik akkor konditeremben, mint szemelyi edzo vagy valami olyan munkakor amihez max erettsegi kell
-eleg jambor a mosolya, de sztem valaki elottem jol megfogalmazta, hogy mindegy neki csak a csajszi, hozza szoljon...lehet azt hazudja egy jol kinezo lanynak, hogy komolyat keres, de belul melyen tudja, hogy miutan parszor megfektette a lanyt utana a csaj kuka
-ha valami ejszakai klubban lenne verekedes tuti odamenne...szoval valamilyen szinten hajlamos
Persze az is kiderulhet, hogy egy ertelmisegi fantasztikus ferfiurol van itten szo:D csak ugye ha ranezek nem az jut rola eszembe. Ha fel lenne oltozve es nem latnam ezt a piros fecsket tuti jobb dolgokat irtam volna:$ de igy elegge prolinak tunik. Bocsanat:)
# 10
Tudod hány "értelmiségi" ismerősöm osztja meg a legintimebb pillanatait közösségi oldalon? A legprimitívebb életbölcsességeket és a felesége terhességi fázisait-hasát egy világlátott, művelt idegsebész rokonom posztolja folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!