Hollandiába legális füvezni? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 éves srác vagyok. 3 éve füvezek, van hogy egy hónapban 4-5 szálat, de van olyan hogy két hónapig nem szívok. Sokszor tapasztalom hogy az emberek ezért lenéznek engem, és sok ember nagyon rosszat gondol a fűről.
Hollandiában mi a különbség? Miért legalizálták ott? És az emberek hogy viszonyulnak hozzá?
Nem arról szeretnék vitázni hogy a fű rossz-e vagy nem, csak kíváncsi vagyok hogy mi történt Hollandiában.
2016. aug. 28. 19:21
11/15 anonim válasza:
Rengeteg haszon lenne főleg ha az állam termelné. 1 gramm dohány 40-50 forint és azt jóval körülményesebb termelni feldolgozni stb meg rajta van a csomagolás a dohány gyár extra profitja,míg a fűnél 1-2 ezret is elkérhetnek könnyebb termelni feldolgozni csomagolni minimális összeg és marad a rengeteg profit rajta.
12/15 anonim válasza:
Ha rajtam múlna én legalizálnám Magyarországon is, bár még soha nem próbáltam ki. Nem hinném, hogy hosszútávon károsabb mint az alkohol, akkor meg miért ne!? Aki ki akarja próbálni az úgyis ki fogja, ha legális ha nem. Viszont azt úgy tudom, hogy Hollandiában csak a holland állampolgároknak legális.
14/15 anonim válasza:
ne keverjük össze azt hogy legális meg azt hogy dekriminalizálva van. Hollandiában sem legális csak a kismennyiségű fogyasztást meg termesztést szigorú feltételek mellett nem büntetik.
15/15 anonim válasza:
Nem lenne hülyeség legalizálni.Vagy inkább dekriminalizálni. Az állam termeltetné=melóhelyek,adó.Nagyon komoly bevételt generálna az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!