Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van oda sok fehér nő a...

Miért van oda sok fehér nő a néger csávókért?

Figyelt kérdés
Most tekintsünk el attól, hogy nagyobb a péló. Úgy érzem sokan közülük menőbbnek gondolják magukat, ha feketével vannak együtt.
2016. aug. 27. 17:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Egyedibbnek érzik tőle magukat meg az önbizalomnövelés, hogy a feketéknek is kell
2016. aug. 27. 17:31
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
Elsőnél a pont.
2016. aug. 27. 17:33
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
Meg a másodiknál
2016. aug. 27. 17:35
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Meg a harmadiknál.
2016. aug. 27. 17:54
 5/12 anonim ***** válasza:
33%

Ezt nőként én sem értem, hogy miért?

Amikor sok, kedves értelmes magyar fiú is van...

Az európai nyáron lebarnult bőr nekem is tetszik, de az azért mégsem fekete:)

A másik dolog, hogy buta férfival soha nem lennék-a feketék meg ugye nem egy észlények-persze vannak az egyetemen is... de a többség azért nem egy zseni.

Tehát nem tudom mit tartanak vonzónak bennük.

2016. aug. 27. 18:06
 6/12 anonim ***** válasza:
28%

Indokolni nem tudok, de nekem mindigis tetszettek a négerek.

A nagyon sötét színüek, akik szinte már feketék nem, de a barnák igen. És nem hiszem hogy ez betegség, önbizalomnövelés, haszonszerzés, vagy hasonló lenne.

2016. aug. 27. 18:29
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
Média káros hatása.
2016. aug. 27. 18:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszenek, én fehérek emberek között nőttem fel, tehát egyáltalán nem találom előnyösnek. Nincs bajom velük, de nem az eseteim.
2016. aug. 27. 19:11
 9/12 anonim ***** válasza:
72%

az egyediség miatt,mert hogy ők még "négerrel is összejöttek" egzotikusabb izgalmasabb.

egyszer voltam kínában ott meg minden Nő azthitte h mivel euroapából jöttem=gazdag vagyok :D nekik meg a kaukázusi rasz az izgalmas

2016. aug. 27. 19:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Azért ,mert sok hülye ember származás alapján keress párt. Miost itt beszélhetünk negatív ,vagy pozitív értelembe ,azaz szerinte csak xy nép jó vagy rossz. Én az ilyen embereket megvetem.
2016. aug. 30. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!