Azt honnan lehet tudni hogy külsőre vagy belső miatt lépnek túl rajtam?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért van, de hamar túl tesznek rajtam.. ha szóba is jövök fél mondattal letudnak, átsiklanak fölöttem, vagy ha mondok valamit nem veszik komolyan, Ha valamit csinálok akkor meg a biztos a véletlen müve, de nem kapok érte semmi elismerést, sokszor mintha nem is ember lennék, vagy nem lennék ott. Miért van ez?2016. aug. 23. 08:19
2/5 A kérdező kommentje:
Bárhol, ahova megyek. olyan is volt már sokszor hogy haverommal voltam, kért valaki segitséget, én meg mondom, meg haverom is, de még is mindig haveromra hallgatnak meg rá figyelnek
2016. aug. 23. 08:54
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy a hangod nem elég erélyes, karakteres?
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy nem vagy magadban elég biztos, és azt megérzik az emberek, ezért nem figyelnek rád.
5/5 A kérdező kommentje:
Pedig próbálok ezekre figyelni direkt, határozottan érthetően elmondani.. de még se nekem köszönik meg
2016. aug. 23. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!