Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan létezik az, hogy a...

Hogyan létezik az, hogy a világon több vonzó nő vonzódik szexuálisan a fekáliához, mint a lúzer, elönytelen külsejű férfiakhoz?

Figyelt kérdés
Tehát szexuális vonatkozásban még az emberi ürülék is értékesebb, mint egy olyan férfi, aki gyenge külső adottságai miatt nem lett sikeres az életben.
2016. aug. 21. 20:31
1 2
 11/16 Sunshinedoll ***** válasza:
96%
aki előnytelen külsejű lúzer, akkor imádkozzon, hogy szépet sz-rjon.
2016. aug. 21. 23:19
 12/16 anonim ***** válasza:

Melyik ez a társkereső oldal? :D

Amúgy vicces kérdésnek tűnik, de van benne valami. Én is futottam már bele pár nőbe, bár ők csak a pisis részét akarták. És van pár szűz huszonéves srác ismerősöm.

2016. aug. 21. 23:48
 13/16 anonim ***** válasza:
49%
Na figyu tudod a külső tényleg nem minden ott belül kezdj magaddal valamit ne az interneten keress ott csak a k😄vák hirdetnek meny ki a házból érezd jól magad ne csak a szexel törödj van más is ha azt észre veszed meglessz az is. Tanulj meg egy valamit az ember ösztön lény bármennyire is okos de az vedd pl az országház hülyéit mint a majmok de komolyan ez nem véletlen és hidd el ha a figyelmét akarod felkelteni egy nőnek hass az ösztöneire olvss olvass és olvass ja és ne csak a szexre gondolj lépj túl ezen a korláton az embereket ismerdmeg ne csak a pi😈t hidd el jobb a szex szerelembe esve
2016. okt. 3. 20:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez szörnyű így ahogy van.

Nem értem, hogy miért kellene a fekáliát megszemélyesíteni? Meg gondolom az ilyen fétisű r#bancok csak zároljelben gondoltak rá, arra hogy a szexuálisan túlfűtött, igencsak előnyös külsejű férfiak fekáliájára buknak.(fúj)

A te logikádat sem értem.

Pl. gondolj egy olyan helyzetre, amikor meglátsz egy bombasztikus nőt, aki annyira szép, hogy minden porcikája vonz, és arra gondolsz, hogy annyira vonzódsz hozzá, hogy még annak is örülnél, ha a lábát bűzös csókolgathatnád.

Kb. ezzel tudnám párhuzamba állítani a leírtakat, szerintem te sem az előnytelen külsejű, lúzer csajok lábát csókolgatnád.

Gondolom azok a lányok, akiket példáztál, "előnyös külsejűek", vagy mi?

2016. dec. 28. 17:33
 15/16 anonim ***** válasza:
*a bűzös lábát
2016. dec. 28. 17:34
 16/16 anonim ***** válasza:

A kérdés leírása nem, de maga a kérdés amúgy teljesen igaz.

Viszont rájönni nem igényel nagy logikát. Választhatsz kettő autó közül. Az egyik kopott, sokat eszik, egyik ajtót már csak a szigetelőszalag tartja fent amit még az elötted lévő tulaj rakott fel 10 éve. Vagy választhatsz egy teljesen új hófehér A8-ast. Mindketőt ugyan annyiért adják. Természetes hogy a jobbat viszed nem?

A lányok is ezt csinálják párkeresésnél amit te magad fejlesztése helyett inkább "ennek" élsz meg. De megsúgom, a férfiak is válogatnak. Már aki megteheti.

2016. dec. 28. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!