Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti, ha rendelkeznétek egy kis...

Ti, ha rendelkeznétek egy kis pszichopatikus jellemzőkkel, hogyan manipulálnátok másokat?

Figyelt kérdés
Hogyan választanátok ki (mondjuk osztálytársatok) és hogyan kezdenéd manipulálni az érzelmeit? Folyamatosan, hogy csinálnátok?
2016. aug. 21. 14:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem kell pszichopatának lenni ahhoz, hogy manipulálni tudjon valaki.

Egyszerű, nem manipulálnék senkit. Nincs értelme.

2016. aug. 21. 14:37
 2/13 anonim ***** válasza:
Ugy kell manipulalni valakit, h csak a a o maga ne fogja fel a dolgot, csak a tudalattiaba jusson el... Szemfenyvesztok is igy csinaljak:)
2016. aug. 21. 14:43
 3/13 anonim ***** válasza:
#2 bocs telom szeret kicseszni velem🙈
2016. aug. 21. 14:45
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem már mondták, hogy állítólag manipulatív vagyok és érzelmileg zsarolok, pedig egyáltalán meg se fordul a fejemben manipulálni bárkit is, zsarolni meg pláne, annál többre tartom az embereket. Még konkrét példát is hoztak, hogy mit csináltam, és eléggé hülyeség volt, mert tényleg eszembe se jutott volna, hogy az nekik úgy jött le, hogy azzal manipulálni akarok. Azóta direkt figyelek is rá, mindig átgondolom, mielőtt bármit is csinálok, hogy ebből a másik embernek mi fog lejönni, de mégis azóta is kaptam már meg, hogy érzelmileg zsarolok. Szóval nem tudom, nekem valami fura gyári hibám lehet :/
2016. aug. 21. 14:58
 5/13 A kérdező kommentje:
Úgy értem, higy vannak olyanok, akik évezik, ha valakit érzekmileg manipuláltak. Viszont akit manipuláltak, az csak érzi, hogy rossz neki. Ezt hogy szoktám, hogy lehet elérni?
2016. aug. 21. 16:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Ne akarj másokat manipulálni, ha még rendesen megfogalmazni sem tudod, amit akarsz.
2016. aug. 21. 16:14
 7/13 A kérdező kommentje:
Várom az indokot, hogy honnan veszed, hogy én szeretnék, nem pedig csak érdekel. A hasznos válaszokat köszönöm és továbbra is várom őket.
2016. aug. 21. 17:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Én nem élnék a "pszichopatikus jellemzőmmel", mert akkor mindenki az én meglátásom alapján élne, és így unalmas lenne a világ, mert az emberek elveszítenék az egyediségüket.
2016. aug. 22. 00:05
 9/13 anonim ***** válasza:

A manipuláció akkor működik jól, ha elhiteted valakivel, hogy van valamid, amire neki szüksége van. Nem kell hozzá feltétlenül pszichopatának lenni, csak jól ismerni az embereket, de legalábbis azt az embert, akit manipulálni akarsz.

Például manipulálhat egy kereskedő is, amikor meggyőz, hogy vegyél meg tőle valamit, amire igazából nincs szükséged. Vagy manipulálhatod a főnöködet, elhitetve vele, micsoda hasznos és nélkülözhetetlen munkaerő vagy és elérheted, hogy azt a feladatot bízza rád, amit szeretnél, netán elő is léptessen. Manipulálhatsz egy barátot, hogy megtegyen neked szívességeket, amihez igazából nincs kedve; elérheted, hogy kellemetlenül érezze magát, ha nemet mond neked és inkább engedjen. A legdurvábban a párodat manipulálhatod, elérheted, hogy annyira rettegjen, hogy elveszít téged, hogy gyakorlatilag bármire ráveheted.

2016. aug. 22. 07:04
 10/13 A kérdező kommentje:
Ezt hogyan lehet megtanulnia egy embernek? (Csak érdeklődési szinten kérdezem!)
2016. aug. 22. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!