Csak engem zavar ha valakinek mindig szándékosan ellenvéleménye van a dolgokról?
Figyelt kérdés
Úgyértem hogy mondok egy ténymegállapítást,erre beleköt hogy az nem úgy van csak azért,hogy legyen min vitatkozni,de szerintem magába még ő is tudja hogy amiről beszél az badarság. Meg semmi szakmai rálátása nincs és úgy is véleményt alkot a dolgokról. Pl. tegnap ment a boksz a TV-be és folyton osztotta,hogy hogyan üti az a gyerek az egyenest azt nem úgy kell meg ilyenek közbe meg ő életébe egy bokszkesztyűt nem húzott fel a kezére,de ő akarja megmondani az olimpiai döntősnek hogy hogyan kell ütni.2016. aug. 21. 08:34
1/3 anonim válasza:
Engem is zavar, de ezzel nem lehet mit kezdeni. Sajnos egyeseknek ilyen az alaptermészete, mindent meg akarnak cáfolni. Az én apám is ilyen...
2/3 anonim válasza:
Jajj, az ilyet fejberúgnám! Volt egy ilyen ,,barátom", aki dettó ezt csinálta. Meg direkt utálta azokat a dolgokat, amiket én szerettem. Az ilyen ember egy nárcisztikus f***fej, aki csak addig ,,bírja" a másikat, amíg az dicséri őt. Ő persze lópikulát fogja elismerni a te jó tulajdonságaidat, sőt, nyíltan vagy burkoltan beléd is rúg, lealacsonyít. Az ilyet kerüld, mint a pestist. Ezeken egy alapos verés sem segít, ugyanezt fogja csinálni legközelebb. Egyetlen megoldás, hogy megpróbálsz minél messzebb lenni tőlük.
3/3 anonim válasza:
Mindenki utálja az ilyet! Féltéglát érdemelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!