Normalis az ilyen ember?
van egy ismerosom es hat kikoltozott angliaba mar 1 eve teljesen magatol Londonba es amikor kerdeztem miert pont London akkor meg azt mondta hogy cask tetszik neki a varos meg amiket hallott jo a tarsasagi elet es stb... es cask emiatt valasztotta!! :O
amikor kerdeztem hogy na de munka van vagy mit fogcsinalni akkor aztmondta hogy nincs de majd ugyis fog talalni mert hogy o olyan jol beszel angolul... (persze de akkor is kulfoldi es ugy voltam vele hogy biztos lenezik mert hogy keletrol jott) aztan kb 1 honap alatt talalt is maganak munkat egy irodaban mint aszisztens hat azthittem hanyatt dobom magma :OO pedig alig tudta elvegezni a gimit is..
Meg amikor kerdezgettem elso ket hetben hogy na munka valami? Akkor mindig azt mondta hogy meg nem keresett mert szorakozik nezelodik :O (hat ez azert eleg nagy felelotlenseg 22 evesen szerintem)
Meg ez az egesz hozaallasa cask fogja magat es elmegy mert tetszik neki a varos uristen az egy masik orszag meg ahhh...
Mit gondoltok nem egy teljesen felelotlen ember?? Egyaltalan nem is ertem hogy talalhatott igy munkat raadasul nem is rossz
A különbségek közte és közted:
- valamit akar ő eléri - te nyafogsz inkább egy anoním oldalon és őrlöd magad
- ő egyedül járt utána a dolgoknak - te segítséggel nem szeretnéd
- ő egyedül intézte a papírokat - te segítséggel nem szeretnéd
- ő egyedül talált kint lakást - téged eltartana 2 hétig és még így se menne
- ő egyedül szerzett munkát - te segítséggel nem szeretnéd
- ő arra hajt hogy magát fejlessze - te inkább nyafogsz hogy miért nem hullik az öledbe minden és hogy miért úgy működik a világ hogy munkával többet el lehet érni mint rinyálással
- ő talpraesettebb - te nem
Nagyjából. Amúgy az exemre emlékeztetsz. Pont ezért szakítottam vele mert bármilyen jó is volt egyszerűen ez az ok nélküli sarazás sok és undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!