Miert ilyenek az emberek tobbsege (ferfiak inkabb)?
Figyelt kérdés
Mindig isznak.Mindig vevo az alkoholra.Akat napkozbe megall egy kocsmaba pialni.Vagy ha talalkozik ismerossel eleg egy szo es megy vele inni.Mindig program az alkohol,es mindig minden helyzetbem szerepet kap.2016. aug. 20. 11:02
1/11 MZ.per.X válasza:
Nem kell általánosítani, a többség nem ilyen, csak az alkoholisták.
2/11 anonim válasza:
Nem hinném,hogy az emberek többsége (vagy a férfiak) ilyenek lennének, egyszerűen csak nagyon rossz körben, közegben mozogsz, ahol ezt látod. Az én környezetemben (család, barátok, ismerősök) senki nem iszik, nem tér be kocsmába és egyáltalán nem vevők az alkoholra (sem a nők, sem a férfiak!).
3/11 anonim válasza:
Nem tudo... úgy tűnik az alkohol manapság elengedhetetlen szórakozási kellék,csak nem értem miért... Alkalmanként még oké,de nonstop azt megélni,hogy mindenki csak piál... nekemrossz érzés.
4/11 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a többség ilyen. Eleve az én környezetemben a legtöbb férfi naponta vezet, szóval ha akarna sem tudna inni.
5/11 A kérdező kommentje:
Sajnos en ezt latom.Munka utan egybol az alkohol,szabadnapon is egybol alkohol.Ha boldog iszik,ha szomoru iszik,ha pl uj szomszed jon palinkaval koccintanak a megismerkedesukre.Mindig mindenhol jelen van az alkobol.De remelzem nem ez az altalanos csak en vagyok rosz helyen.
2016. aug. 20. 11:21
6/11 MZ.per.X válasza:
Alapvetően az alkoholnak lassan az emberiséggel egy idős kultúrája van. Borok, pálinka. A gasztronómiánk és kultúránk része. Másrészt mértékkel fogyasztva segít feloldódni társaságban.
Kicsit olyan ez, mint hogy ha vendég jön, akkor valami rágcsálnivalóval kínáljuk, vagy ha vendégségbe megyünk akkor viszünk ajándékot bizonyos esetekben.
Na meg nem mindegy, hogy valaki reggeltől estig iszik, és tényleg az alkoholé a főszerep az életében, vagy összefutva egy ismerőssel megiszik egy sört. Utóbbi esetben az alkohol csak egy "kellék" a társalgáshoz.
Nekem apám alkoholista volt, ennek ellenére azt mondom, hogy a kulturált alkoholfogyasztással nincs semmi probléma, az alkoholista meg mindig talál alkalmat amire inni fog.
7/11 anonim válasza:
Koccintani valami alkalomból, időnként meginni egy italt csak úgy, mert jól esik, nem ugyanaz, mint amit a fő kérdésben kiírtál, hogy valaki mindig, minden nap piál.
8/11 anonim válasza:
Azért van ez, mert a mai világban az emberek közül nagyon sokat véglegesen elkeseredetté, reményvesztetté váltak. A nők többsége agresszív és irreális, tévéből szedett ostoba elvárásaik vannak. Nem elég az, ha valaki bebizonyítja, hogy képes változni, hanem egyből a lehetetlen maximumot kell nyújtani és ha ezt nem tudod megtenni akkor nem vagy senki sem. Egy normális, középszerű pasitól is azt várják el, hogy azonnal Audit toljon a csaj segge alá és ha ezt nem tudja megtenni, akkor Ő már egy rossz pasinak számít aki nem kell a lányoknak. Nézd meg, hogy hány undorító, sertésnek felhízott dagadék, pofahős csaj járkál átlagos vagy akár sportos pasikkal! De hány kövér fiút láttál eddig életedben szép barátnővel? Én ilyeneket még kövér csajokkal sem látok, nemhogy fullos cicababával. Sajnos ma már sokaknak nem maradt más mint az alkohol, hogy abban meneküljenek. Én is pl. évekig próbálkoztam, de mostanra teljesen feladatam, mert beláttam, hogy csak magamnak hazudok és tényleg teljes értelmetlen tovább próbálkozni. A nők ilyenek lettek és semmi másra nem képesek csak arra, hogy állandóan szemétkedjenek a férfiakkal. És hidd el még nem feltétlenül az a leghosszabb aki kocsmában társaságban iszik, hanem az aki egyedül iszik és akiről senki sem tud. Mert ő fogja előbb és gyorsabban halálra inni magát, nem pedig a kocsmatöltelék nyálasgyerek. Az alkohol jó megoldás, mert elfeledteti azt amin nem tudsz változtatni és akkor legalább néhány óráig nem érzed magad rosszul. Vagyok rosszul érzed magad akkor is, utána meg mégjobban, de egy kicsit mégis jobb, mert arra az időre eltompulnak a problémáid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!