Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi történt a falumbeli lányokkal?

Mi történt a falumbeli lányokkal?

Figyelt kérdés

Mikor még ide jártam általános suliba, akkor még lány módjukra viselkedtek. Most meg..

Egy bizonyos 13 éves lány elkezdte a "pasizást", most meg minden lány szerelmet vall a fiúknak, és gáz ha nincs pasid. Annak a bizonyos 13 éves lánynak meg kiszívták a nyakát az iskolában, és egyéb jellegű dolgokat csinál minden kis 12-13 éves lány. Tiszta south park az egész.

2016. aug. 20. 08:37
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

Látnod kéne, hogy milyenek a pestiek!

Nem tudom, valamiért most ez a "menő" . Hogy sminkeld magad 12-13 évesen, hogy legyen pasid, hogy tiszta utcasarkon állókként viselkedj... Igazából az ilyen szerelmi "kapcsolatok" szerintem üresek. A lényeg, hogy legyen barátod, akivel Facebook-on lehetnek közös képeid.

És sajnos őket is elérte ez a hullám.

Tenni nem tudsz semmit, max. keresel pár normális lányt.

Nekem nem volt még barátom, és sminkelni is évente kb. ötször szoktam. Mégsem érzem úgy, hogy az én példám a rossz.

15/L

2016. aug. 20. 09:01
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Az első nagyon jól leírta. A felszínes, üres dolgokban látják az értékeket, teljesen eltorzult a világképük.

Örülj, hogy nem neked kell elviselned.

2016. aug. 20. 09:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül az a baj, hogy a lányok festik magukat és szépek akarnak lenni, hanem hogy visszaélnek a kinézetükkel és a szépségükkel. Elérik, hogy a fiúk kívánatosnak tartsák Őket, de az már smafu, hogy utána ennek viseljék is a következményeit. Inkább csak játszadoznak a fiúkkal és kiélvezik a hatalmi helyzetüket, nem pedig nőként viselkednek és párt választanak maguknak. Aki k##vásan néz ki az legyen is k##va és adja oda magát akkor akárkinek, ne azzal szórakozzon, hogy elhúzza a mézesmaddzagot a fiúk orra előtt és után ugráltatja őket mint az idomított kutyákat.
2016. aug. 20. 10:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt látják a celeb világban és a való világban, ők is felnőtt pic*a-qvák akarnak lenni.
2016. aug. 20. 10:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Média káros hatása.
2016. aug. 20. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!