Lányoknál Így megy a kapcsolatból ki és újba lépés?
Figyelt kérdés
Van kapcsolata, barátja, de vannak a lánynak mellette más kiszemeltjei is, ha szét megy a kapcsolata akkor másnap már másik kiszemeltnél kéreti magát?2016. aug. 16. 11:42
1/6 anonim válasza:
Ez így megy általában az összesnél. Jön valami hülye kifogás, hogy egyedül akar maradni, holott már sunyiban kavargat mással. Ismerem őket. Nincs olyan, aki tényleg egyedül szeretne maradni.
2/6 anonim válasza:
Dehogyis😄
Én eleve nem kezdek bele egy olyan kapcsolatba, amibe nem vagyok 100%ig biztos. Pedig ha mellette több kiszemelt is van, akkor az ember nem igazán bízik benne. Jobb egyedül, mint rossz társaságban... Legalábbis én így vagyok
16/l
3/6 anonim válasza:
Nem, nem vagyunk mind akkora r.bancok (elnezest a szoert) hogy a baratunk mellett mas kiszemeltjeink is legyenek...
4/6 anonim válasza:
Akiket ismerek azoknál igen. Amikor már nem szeretik annyira a jelenlegit, elkezdik csalni az újjal, aztán 2-3 hétre rá benyögik a réginél hogy vége, és összejönnek a másikkal.
5/6 anonim válasza:
Tobbnyire. Ha nem is masnap, de hamar megjelenik a varazskalapbol az uj ficko..
6/6 anonim válasza:
Nem ri bancok vagytok, hanem szeretetk.urvak ahogy Csernus doki mondja.. De van ferfibol is ilyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!