Hostessként szexuális töltetű bókokra számíthatok Milyenekre, és hogyan reagáljak rájuk?
Szia. En egy 18eves lany vagyok. 2honapon keresztul promoztam sajat markas temekeket a S**r jovoltabol. A hostesskedesben van sok pozitivum es negativum.
Pozitiv:
A kedves emberek felvifitanak, vannak akik viccelodnek, es mindenkepp mosolyt akarnak csalni az arcodra, mindezek mellett, bovul a szokincsed, ugyanis akarhany ember kerdezi meg h mit kostoltatsz vagy mit csinalsz eppen, es nyilvan nem fogod x oran keresztul ugyanazt a szoveget mondani. Bovul a temrek ismereted, es minnel tobbet vagy egy adott helyen annal jobban ismered.
Negativum: Sok srac jon, megbamul, bacsik kozlik veled, hogy milyen gyonyoru vagy, es csak teged bamulni jottek nem erkekli a termeked.. En alltalaban mosolyogtam es magamban kuldtem el messzire, mivel a 'vasarloval kedvesnek kell lenni'. Ezen kivul iszonyat sok allasert alig keresel valamit.
Velemenyem szerint ha el is mesz hostessnek az ilyeneket nem szabad magadra venned. Csak mosolyogj es este atkozd meg xd na jo.. Neeem de hagyd a francba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!