Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más van úgy, hogy már nem tud...

Más van úgy, hogy már nem tud sírni?

Figyelt kérdés

Kb 2 éve nem sírtam, pedig töténtek események az életemben. Folyamatosan új inger ér, általában pozitív, de van amikor negatív.

Akkor sem ha próbának megbántani, valaki kikerül az életemből...

2016. aug. 10. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:
kicsit kiéghettél szerintem, ha nem zavar, hogy nem tudsz sírni akkor minden ok, de ha zavar akkor pszichológus a megoldás. vagy simán egy burkot növesztettél magadra, passz, biztos megvan az oka.
2016. aug. 10. 14:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Azt kérdeztem, hogy más is van-e így. De köszönöm a pszichoanalízist, dr. Freud.

Engem nem zavar, kiégini nem hiszem, 23 vagyok. :) Elégedett az életettem, imádom az életemet, de mindenkivel történnek olyan dolgok melyek nem kellemesek.

Régebben amikor 18 voltam sírtam ha összetörték a kocsimat pl vagy egy barátot elvesztettem. Most azt mondom, hogy örülök, hogy nem sérültem meg és ha menni akar akkor menjen.

2016. aug. 10. 14:39
 3/6 anonim válasza:

Örülsz az életnek, örülsz, hogy nem sérültél meg, stb...

Mindenkinek történnek DOLGOK az életében, nem tudom a tiédben mi, de ha nem tudsz sírni, nem nagy dolog. Van, amikor a szomorúság olyan mély, hogy nem tudunk sírni, vagy csak egyszerűen nem sírsz és kész.

Te írtad, hogy boldog vagy, meg ilyenek... Bár jogosan aggódsz, fura ha valaki nem TUD sírni

2016. aug. 10. 17:42
 4/6 A kérdező kommentje:

A kérdés ez "Más van úgy, hogy már nem tud sírni?"

Nem az hogy én miért nem tudok sírni. :D

Válasz lehetőség: Én tudok/én sem.

Nem egyértelmű?

2016. aug. 10. 18:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen,meg igazából nem is látom èrtelmèt.. Nem segít,nm enyhít semmit se,akkor meg minek?:)

Olykor akaratlanul is de előfordul,de nem jellemző.

Múltkor èn is arra lettem figyelmes,hogy fura hangulat uralkodott el rajtam,ès jött ez a fajta inger..ahogy te mondod..ott ültem mint a "kuka" de semmi.. Erőltettem ..mert èreztem,hogy kikívánkozik..de mègsem. egyszerűen nem ment^^

Így offoltam.

23/l

2016. aug. 10. 18:43
 6/6 anonim ***** válasza:

én sem tudok sírni.Pedig meghalt családtagom is, megbántottak, összetörtek, és nem ment, pedig akartam mert jobb lett volna. 19/l

Most legalább kaptál egy tényleges választ :D

2016. aug. 15. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!