Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nézik le azt az embert,...

Miért nézik le azt az embert, aki a karrierjét építi inkább a családalapítás helyett?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok és 6 éve dolgozom. Nagyon szeretem a munkám és szép karriert szeretnék építeni magamnak. Körülöttem mindenki lenéz és elítél amiatt, mert a legtöbb időmet a munkahelyemen töltöm. A családom is azzal nyúz, hogy ideje lenne már megnősülni, családot alapítani, de egyszerűen nincs rá késztetésem még. Nem érzem, hogy nekem erre lenne szükségem. Miért kell ezért lenézni akárkit is?

2016. aug. 7. 12:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
9%
Nem írtam hülyeséget, te okostóni. Nekem férfi létemre vannak érzelmeim, ezek szerint neked nincsenek. A sok birka meg jöhet újból lepontozni.
2016. aug. 7. 16:22
 12/20 A kérdező kommentje:

"A családom is azzal nyúz, hogy ideje lenne már megnősülni"

Utolsó, ebből következtethettél volna, hogy én is FÉRFI vagyok.

2016. aug. 7. 16:51
 13/20 anonim ***** válasza:
80%

Miért nézik le azt az embert, aki a karrierjét építi inkább a családalapítás helyett?

Mert ezek begyepesedett,kapcsolatfüggő emberek.

2016. aug. 7. 17:31
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, elnézést mindenkitől! Én voltam a birka kivételesen! :D
2016. aug. 7. 18:12
 15/20 anonim ***** válasza:
50%
5-ös, tehát te nem szereted a munkádat? A riibancodnak annyi dolga van, hogy otthon üljön meleg pinával?
2016. aug. 7. 18:13
 16/20 anonim ***** válasza:
95%
Ja, és ha pasi, akkor az már nem törtetés? Lúzer kötsög.
2016. aug. 7. 18:14
 17/20 anonim ***** válasza:
84%
A családod helyében nem aggódnék. Akár 40 évesen is családot alapíthatsz. Tedd úgy,ahogy jónak látod.
2016. aug. 7. 18:14
 18/20 MZ.per.X ***** válasza:

Az emberek már csak ilyenek, másnak mindig egyszerűbb megmondani hogy élje az életét.

Jelenleg én is a karrierem vettem előre, és mellette csinálom amiket szeretnék. Engem is folyton kérdezgetnek hogy na mikor lesz már barátnőm, vagy nagyszülők hogy mikor nősülök már meg. Legtöbben úgy vannak vele hogy a család a legnagyobb boldogság. Ebben valahol egyet is tudok velük érteni.

2016. aug. 7. 18:36
 19/20 Sunshinedoll ***** válasza:
60%
Majd nem pofáznak akkor, mikor ők otthon ülnek bőgő gyerekkel, te meg 40 évesen elugrasz egy hétvégére olaszországba, mert nincs otthon senki és semmi, ami miatt ne csinálhatnál azt, amit akarsz. Mondjuk akkor meg cs-sztetni fognak féltékenységből.
2016. aug. 7. 21:33
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azok akik csesztetnek, utálják a saját munkájukat és féltékenyek. Vagy a saját kölykeiket...
2018. febr. 9. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!