Tulajdonképpen mitől függ, hogy egy nőnek mekkora melle lesz?
Figyelt kérdés
Kérdezem mindezt férfiként. A nők a saját melleik méretével kapcsolatos lelki őrlődése szvsz majdnem olyan mértékű lehet, mint az alacsony pasik önbizalomhiánya/komplexusa. Persze még így is jobban szeretnék egy "deszka" nő lenni, mint egy 170-es pasi, de ez már az én problémám. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy egy 20 éves kis mellű önbizalom hiányos nő, aki megfogadja, hogyha majd gyereke lesz, akkor mindent megtesz annak érdekében, hogy legalább a lányának legyen minél nagyobb (csak elméleti szinten tételezzük fel, persze tudom, hogy a legtöbb nő nem így gondolkodik), az mégis mit tehet ezen cél érdekében. Tudom, hogy a gének sok mindent meghatároznak, de nem hiszem el, hogy kizárólagosan csak azok játszanak szerepet. Azt sem tudom elhinni, hogy Kate Uptonnak valamelyik ük-ük nagyanyjának ne lett volna kis melle, csak valahogy valamikor más irányt vett a családi öröklődés. A legjobb az lenne, ha egy genetikussal tudnék beszélni. És ha már itt tartunk én mit tudok tenni, hogy legalább majd a fiam legyen minél magasabb?2016. aug. 6. 19:17
21/21 anonim válasza:
De amit linkeltél, az pici. Sofia Vergara nagy.
Ennyi erővel mondhatnám, hogy miért vannak szőrös, pocakos pasik, mikor ott van Stephen Amell?
Nem függ a mell méretétől, hogy van-e családom, vannak-e barátaim, munkám, adnak-e kenyeret a boltban, fizetnem kell-e az áramért. Ha függne, igen, érthető lenne a kisebbségi érzés. Így csak egy pici szelete az életnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!