Valóban ennyire zavaró ez a tulajdonság?
Legalábbis legtöbb barátom mondta, hogy ez sok embernek nem imponál. Egyik úgymond rosszabb tulajdonsagaim közé tartozik, hogy nagyképű vagyok. Igazándiból ez abból ered, hogy nem tartom magam csúnyának egyáltalán és nagyon sok lánytól pozitív megerősítést kaptam. Sokak mondják, hogy én gyakorlarilag akármelyik lányt megkaphatnám, és ígyis a legtöbb lány rögtön észrevesz, viszont én elég válogatós is vagyok. Bár eddig csak 3 szexkapcsolatom volt, köztük egy nálam jóval idősebb lánnyal, de most már komolyabb kapcsolatot keresnék.
Már kezd elegem lenni azokból a kapcsolatokból, amikben eddig voltam és jó lenne egy normális lányt találni, de nagyon nehéz.
Valamint egy jómódú családból származom, és bármemnyire is idegesítő, sokszor felvágok vele.
Emellett előfordult már, hogy valaki konkrétan kijelentette nekem, hogy mennyire nagyképű vagyok.
19/f
Jah, elég idegesitő, ha valaki egy beképzelt kis köcsög,
18/l
Most az a problematikád ,hogy fáj az igazság,amivel szembesítenek?
Jahw, én nem szívlelem ,ha valaki felvág a szülei jövedelmével , meg a fizimiskájával. Egy fikarcnyit se tettél érte,ez mind az öledbe hullott. Adj hálát,hogy megadatott ,de kekeckedni vele.... Szzhh.. nem tudom. :D Nem szeretek ezen a bolygón élni :D .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!