Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki jó külső adottságokkal...

Aki jó külső adottságokkal született, annak mennyivel könnyebb az élete?

Figyelt kérdés
2016. aug. 5. 20:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

9#

Ne próbáld ebből azt kihozni, hogy azért szóltam be, mert ocsmány vagy. Ha egy szép ember írja ki kétszer igyanazt a kérdést azért, mert itt akar nyafogni akkor annak is elmondom, hogy ne tegye.

Lehet, hogy undorító a külsőd, de ne akarj mindent erre fogni

2016. aug. 5. 21:19
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem én szép vagyok. Jó állásom van, jól keresek, de ennek semmi köze a szépségemhez, hanem ahhoz van köze, hogy végig ültem 3 évet a főiskolán, tanultam becsülettel, most pedig kamatoztatom a tudásom.
2016. aug. 5. 22:16
 13/19 A kérdező kommentje:

3 év főiskola tudod mennyit ér? :D

SEMMIT

ráadásul a főiskolák 90%-án ott sem ülnek a hallgatók.

Mégis mindenki lediplomázik egy hétvége alatt megirt szakdolgozattal.

2016. aug. 6. 10:17
 14/19 anonim ***** válasza:

# 13

Te egy nagyon irigy és rosszindulatú ember lehetsz, kedves kérdező:)

2016. aug. 6. 10:48
 15/19 A kérdező kommentje:

ez valóban igy van, mert én sokkal többet tanultam, mint a "habi főiskolán becsületesen tanuló" egyének, mégse kapok rendes pénzt

erre majd jön az, hogy nem a tanulás számit

magadról viszont ugy beszélsz, hogy azért keresel állitolag jól, mert "becsületesen tanultál"

Én sokkal jobban tanultam, tehát elvárható lenne, hogy ez ellensulyozza, hogy nem nagoyn értek az emberekhez és nem nézek ki jól

2016. aug. 6. 10:52
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem, nem, nem. Nagyon el vagy tévedve. A világban semmi sem elvárható. Az, hogy te jól tanultál, nem jelent semmit, ha nem tudod kamatoztatni, mert ahhoz már inkompetens vagy. Ezért pedig csak magadat okolhatod.
2016. aug. 6. 11:04
 17/19 A kérdező kommentje:

de te komolyan azt hiszed, hogy egy "főiskolán keményen tanultam" cimü dolognak bármilyen valóságos körülmények között mérhető haszna van?

ugyis olyna munkát végzel, amit egy hét alatt megtanul egy intelligensebb fajta ember "fősikolán keményen tanulás nélkül is"

gondolom a "főiskolán keményen tanulás"-nak nálad az is része volt hogy még a "hogyan irjunk szakdolgozatot" cimü KREDITES kurzusra is beültél

(mert bizonyoso helyeken még ilyen órát is tartanak...ugyanis ugy eljutnak szakdolgozatig emberek, hogy még egy szakdolgozat szintü tudományos hangvételü fogalmazást sem képesek megirni, mert leragadtak a "nyári élményeim" c. kisiskolás fogalmazásuk szintjén"

és irkálnak olyanokat a szakdolgozatukba, hogy "szakdolgozatomban arra vállalkoztam"

szeritem gáz.

2016. aug. 6. 11:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Dobálhatsz szarral mindenkit, a hiba akkor is benned lesz, nem mindenki másban.
2016. aug. 6. 13:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, te egy igazi megkeseredett, rosszindulatú, irigy, bunkó vagy. Gondolom a valós életben is ezt a szintet hozod amit itt. Így viszont abszolút érthető, hogy senki nem akar téged alkalmazni...
2016. aug. 6. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!