Aki jó külső adottságokkal született, annak mennyivel könnyebb az élete?
9#
Ne próbáld ebből azt kihozni, hogy azért szóltam be, mert ocsmány vagy. Ha egy szép ember írja ki kétszer igyanazt a kérdést azért, mert itt akar nyafogni akkor annak is elmondom, hogy ne tegye.
Lehet, hogy undorító a külsőd, de ne akarj mindent erre fogni
3 év főiskola tudod mennyit ér? :D
SEMMIT
ráadásul a főiskolák 90%-án ott sem ülnek a hallgatók.
Mégis mindenki lediplomázik egy hétvége alatt megirt szakdolgozattal.
# 13
Te egy nagyon irigy és rosszindulatú ember lehetsz, kedves kérdező:)
ez valóban igy van, mert én sokkal többet tanultam, mint a "habi főiskolán becsületesen tanuló" egyének, mégse kapok rendes pénzt
erre majd jön az, hogy nem a tanulás számit
magadról viszont ugy beszélsz, hogy azért keresel állitolag jól, mert "becsületesen tanultál"
Én sokkal jobban tanultam, tehát elvárható lenne, hogy ez ellensulyozza, hogy nem nagoyn értek az emberekhez és nem nézek ki jól
de te komolyan azt hiszed, hogy egy "főiskolán keményen tanultam" cimü dolognak bármilyen valóságos körülmények között mérhető haszna van?
ugyis olyna munkát végzel, amit egy hét alatt megtanul egy intelligensebb fajta ember "fősikolán keményen tanulás nélkül is"
gondolom a "főiskolán keményen tanulás"-nak nálad az is része volt hogy még a "hogyan irjunk szakdolgozatot" cimü KREDITES kurzusra is beültél
(mert bizonyoso helyeken még ilyen órát is tartanak...ugyanis ugy eljutnak szakdolgozatig emberek, hogy még egy szakdolgozat szintü tudományos hangvételü fogalmazást sem képesek megirni, mert leragadtak a "nyári élményeim" c. kisiskolás fogalmazásuk szintjén"
és irkálnak olyanokat a szakdolgozatukba, hogy "szakdolgozatomban arra vállalkoztam"
szeritem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!