Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik fiatalokból álló...

Melyik fiatalokból álló csoport viselkedése a szánalmasabb?

Figyelt kérdés

A, akik egész nap a sz@ros telefonjukat nyomkodják. Egyáltalán nem beszélgetnek senkivel ki se néznek belőle.

B, Akik minden hétvégén hullarészegre isszák magukat és mindenkivel csinálják aki szembejön.

2016. aug. 5. 14:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mindkettőé.
2016. aug. 5. 17:24
 12/17 anonim ***** válasza:
A második csoporté, mert a telefonnyomkodós kockákra alapvetően nem vagyok irigy (most nem a tinderező l******ra és alfahímekre gondolok, hanem a Pokemon Go-hoz hasonló függőkre). Hadd csinálják azt ami nekik tetszik. De azt a hedonista életmódot, ami nekem a külsőm miatt sosem fog megadatni, azt sosem fogom tudni elfogadni és....Igen, irigy vagyok. Én is szeretném ha egy kemény éjszaka, fél tucat hosszú combú érzéki csaj táncolna körülöttem, vodkát öntenének a számba és utána smárolnának, majd egy rejtett helyen kiélném az élvezeteket és jól megdöngölném őket. De mivel fizikailag sajnos nem vagyok azon a szinten (átlag alatti vagyok), így nem tapasztalhatom meg ezt az életérzést. Egyébként a kettő között valóban van valamilyen szintű összefüggés.
2016. aug. 5. 19:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Ismét egy kérdező, aki rögtön pattog, ha valaki nem ért vele egyet...
2016. aug. 6. 04:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. 14 éves lány vagyok. Rengeteget telefonozok. Sokszor kiszökök éjszakánként és jó párszor volt már, hogy úgy indultam el otthonról, hogy nem tudtam ma este kinél akszok vagy egyáltalán alszok e valahol. Sokszor iszok, lerészegedek. De nem csinálok amúgy részegen semmi hülyeséget sőt..mindenre emlekszem is. Cigizek sokat mert a barátaim is cigiznek. Nem vagyok rászokva soha nem cigiztem egyedül. Nem is fogok, mert csak akkor gyujtok rá ha a barátnőm is. Szűz vagyok, nem volt még semmilyen sz.xuális élményem. Nagyon jók a tanulmányi eredményeim. Imádok olvasni, szóval a szokincsem is elég jó. Imádom a családom nem vagyok se szemtelen se flegma. Ha rám nézel egyből a plázap.csa jut rólam eszedbe. Márkás ruhák szép haj, arc, köröm. De sosem néztem/nézek le senkit, nem vagyok beképzelt. Gondoltam leírom, tegyetek amelyik "csoportba" akartok. :D
2016. aug. 10. 13:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, de képmutató az vagy
2016. aug. 10. 16:55
 16/17 anonim ***** válasza:

C:

Az A és B csoporton állandóan kesergő, sosem a saját életével törődő emberek.

2016. aug. 16. 10:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Az én telefonom nem sz a ros!
2016. dec. 13. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!