Nálatok volt már olyan, hogy érdekből szexeltetek, nem pedig érzelmi/fizikai vonzalom alapján?
Figyelt kérdés
A mendemondákból úgy tűnik, hogy csomóan lefekszenek pl. a vezetés oktatóval tényleges vizsgák helyett. Mennyire elfogadott is gyakori dolog manapság természetben fizetni?
De lehet másra is gondolni. Pl. munkahelen feküdtél már le feletteseddel, mert valamilyen előnyt reméltél tőle?
2016. aug. 4. 07:08
11/12 anonim válasza:
"Én ismerek vagy 2 olyan leányzót, aki albérletet fizet így. :)
Ja, és természetesen kikérik maguknak, hogy ők nem qrvák. :D "
Nemcsak kikérik maguknak, hogy nem k*vák, hanem még ŐK k*váznak le más tisztességes nőszemélyt! Az ilyeneket nem tudom tisztelni egy csöppet sem!!
12/12 anonim válasza:
Aztán meg az ilyen kerül magas pozíciókba! Akárhányszor is kuratná meg magát velem, én biztos nem raknám magasabb pozícióba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!