Reggeli pacsirta vagy vagy éjjeli bagoly?
Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 20:50
5/20 anonim válasza:
Bagoly... es utalom.
Szerintem a sok technikai kutyu is rossz hatassal van erre. Nem tesszuk le egesz nap, este meg potyogunk ossze-vissza, vilagit az ember arcaba meg az agyban is.
Na meg a villanyt is keson kapcsoljuk, mar este is olyan fenyt tudunk csinalni, mint fenyes nappal igy teljesen megorul a biologiai orank...
8/20 anonim válasza:
Reggeli pacsirta. Bagoly voltam eredetileg, de rá kényszerítettem magamat, hogy ne legyek az miután rájöttem, hogy a reggeli órákban vagyok a leghatékonyabb.
9/20 anonim válasza:
11 után fekszem, és mindennap 5kor kelek. akkor minek számítok? :)
10/20 Gugu Gabor válasza:
bagoly... nagyon bagoly ha kell inkább fent vagyok hajnalig csak ne kelljen reggel felkelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!