Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szőr téma! Férfi hónalj. Kit...

Technokol Rapid kérdése:

Szőr téma! Férfi hónalj. Kit zavar? Kinek jön be?

Figyelt kérdés

2016. júl. 29. 15:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%
Most mindenki le lesz pontozva, akit nem zavar a férfiakon a szőr, vagy mi? :DDD
2016. júl. 29. 16:58
 12/19 A kérdező kommentje:
Azt nézem én is épp, hogy akiket nem zavar azok elég csehül állnak pontozás ügyileg. De azért nyomtam rájuk egy zöldet, hogy ne legyen annyira rossz.
2016. júl. 29. 17:02
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha hosszú, sűrű és olyan "dzsungelszerű" lenne, akkor biztosan zavarna. Egyéb esetben, ha úgymond "visszafogottabb", rövidebb és nem olyan feltűnő akkor az nálam még elmegy, de nem tetszik. Egyszerűen nem szép és olyan igénytelen hatása van. Ráadásul nyáron mikor melegebb van, jobban izzad az ember, akkor sem túl kellemes. Nyilván szőrtelen hónaljjal is izzad, úgy is van szaga, de azért mégis higiénikusabbnak tűnik (nem tudom, hogy valójában így van-e). Sehol máshol nincsen bajom azzal, ha egy férfi szőrös, tehát nem azt mondom, hogy járjon kozmetikushoz teljes testet gyantáztatni, de az nem tart semeddig, hogy hetente egy borotvával lehúzza fürdés közben.
2016. júl. 29. 18:14
 14/19 anonim ***** válasza:
95%
Engem nem zavar. Páromnak is van,és ő maximálisan figyel a higéniára és az illatra,szóval nem büdös. Pont emiatt nem is zavartatom magam.
2016. júl. 29. 18:25
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem jön be, nem is zavar.
2016. júl. 29. 19:20
 16/19 anonim ***** válasza:
67%

Hónalj kiábrándító.

A férjem szerencsére borotválja, néha ha elfelejti, akkor kifejezetten megkérem rá, mert tényleg nagyon gáz.

Máshol nem zavar a szőr.

2016. júl. 29. 21:02
 17/19 anonim ***** válasza:
38%
Akinek kiábrándító az mind igényes pcsa, férfiakból nőt akarnak selyem börrel
2016. júl. 29. 22:24
 18/19 anonim ***** válasza:
50%

Eléggé igénytelennek tartom azt ez embert aki nem borotválkozik meg ott. Én 3-4 naponta mindig leszedem.

20f

2016. júl. 30. 00:44
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem várom el senkitől, hogy borotválja, de örülök neki, ha magától megteszi. A rövidre nyírt szőr még csak-csak elmegy, de ha már be lehetne fonni, arra elég rosszul reagálok.
2016. júl. 30. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!