Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szingli fiuk, lanyok ti...

Szingli fiuk, lanyok ti hogyan veszelitek at a nyarat egyedul? ;

Figyelt kérdés

2016. júl. 27. 12:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
86%

Uhh, ne is kérdezd. Nem merek kimenni az utcára vagy a strandra, nehogy kiderüljön, hogy nincsen senkim. A szobám ajtaja alatt kell átlökni a napi kajámat, amit vagy megeszek, vagy nem, krétával strigulázom a szingli napokat a falon, és vagy sírok, vagy remegek a magány fölött érzett félelemtől.

De most komolyan. Barátok, munka, kultúra. Annyival több dolog van a világon, mint a szex.

2016. júl. 27. 23:45
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Előző kommentelőt imádom.

Nekem az jön le a kérdésből hogy egy tini-popsi vagy,

akinek azért kell barát mert menő.

Az kéne még hogy egy lány itt bőgjön nekem hogy nem foglalkozok vele.

2016. júl. 28. 00:35
 23/25 anonim ***** válasza:

Egyszerűen le foglalom magam. Itt a net v másik szobában a PS. Egész nap nézhetek filmeket, zenét hallgathatok, játszatok, ....

Nyugodtan tudok aludni és rend van a házban.

Am meg nincs igényem társaságra, nekem jó egyedül.

2016. júl. 28. 14:01
 24/25 anonim ***** válasza:
Veszelem?! Dehogy. En orulok neki hogy nincs baratom! Sokkal jobb igy a nyaram, azt csinalok amit akarok:D nem vagyok lekotve es hozza szabalyozva egy masik dmberhez.. Persze neha jol jonne egy kis szeretet es gondoskodas, de hamar elmulik.
2016. júl. 28. 22:33
 25/25 anonim válasza:
Szingli lányok ismerkednetek helyes 20 éves sraccal?:))
2017. jan. 11. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!