Szep, rendes lanybol miert valik egy ido utan bekepzelt, flegma, ri. Bis kinezeto no?
vadászik.
vagyis épp nincsen palija és beveti a nehéztüzérséget a jobb esélyek miatt.
amúgy érdekes,hogy te egy ilyen csajban beképzelt flegmát látsz,én pedig potenciális kúrást.
Konkrétan kiről szól a kérdés, vagy milyen konkrét megnyilvánulásokból látszott, hogy "flegma, beképzelt"?
Kicsit nekem is általánosításnak hangzik.
Természetből fakadóan az emberek sokszor azért flegmák, mert eleve számítanak arra, hogy negatív véleménnyel kell szembesüljenek.
Mások meg a "lenézést" látják ebben, pedig ennél egyszerűbb, félelemből fakadó barátságtalanság is lehet, amikor valaki túl sokat foglalkozik mások véleményével.
Azt nem tudom, miért érzik szükségét sokan az ilyen rivalkodó stílusnak, de simán úgy is lehet mondani, hogy *elégedetlenség* az oka.
Én nem szoktam foglalkozni az ilyennel:) Viszont fölöslegesnek tartom, hogy flegmaságról beszéljenek sokan, úgy hogy kapásból ők is természetesen flegmák az ilyen lányokkal.
Nekem a flegmaság nem a személyiség része, hanem személyekhez kötött viszonyulás, ami sokszor kölcsönös.
Szóval ha mondjuk te is flegma vagy a "ri.Bikkel", akkor mit vársz?:)
A média elég nagy befolyásoló tényező ilyen esetben, néhányan a celeb világra szeretnének hasonlítani, csak közben elfelejtik, hogy ezzel feladják az egyéniségüket és a természetességet, ami szerintem a legfontosabb. Persze mindenkinek más az igénye...
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!