Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szép lányok okosabbak is...

A szép lányok okosabbak is egyúttal?

Figyelt kérdés

Mert ugye azt mondják az emberek, hogy "nem a külső számit"

ok.

akkor tegyük fel, hogy egy átlagos szépséget alulról alig súroló lány szemében én nagyon szellemes és intelligensnek számitok.

De amint egy lány már vonzó (azaz teljesen szokványos módon vékony, lapos a hasa, nem nagyon kicsi a melle, ezer számra járnak ilyen nők a városban)...na ugy már rögtön nem ütöm meg a szintet.

Pedig ha a külső nem számitana, akkor ugyanakkora eséllyel zúgna belém egy szexi lány is.

De ez természetesen nem történik meg, mert a szexi lány az valahogy mindig a hozzá való szinten vonzó külső adottságokkal rendelkező pasinál fog kikötni.

Nekem meg jutnak a szutyok nők.

De az egészből az jön ki, hogy a szépek okosabbak. A csunyák meg buták? Másképp nem magyarázhato az, hogy a csunyák számára okos vagyok és intelligens és vicces, az a szépeknek meg retardált.

2016. júl. 23. 15:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Aki azt mondja egy nőre hogy szutyok, csak mert valami miatt nem felel meg az általad felvázolt ideáloknak, az semmilyen nőt nem érdemel. Te sem.

/egy szép lány.

2016. júl. 23. 17:14
 12/21 A kérdező kommentje:

mondogathatod, hogy igy megy ugy nem jár nekem nő

MÉGIS jár, mert megszerzem magamnak.

nem nagoyn érdekelnek a többség által kényelemből kitalált iratlan szabályok és morális normák

2016. júl. 23. 17:27
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minek írtál ki kérdést, ha nem érdekel a válasz.
2016. júl. 23. 18:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Kettő között nincs összefüggés.

Egy csúnya lány lehet buta, vagy okos.

Egy szép lány lehet buta, vagy okos.

Minden variációt leírtam.

2016. júl. 23. 21:45
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Azaz akkor te meg "szutyok" pasinak nevezhető egyed vagy?
2016. júl. 23. 22:33
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

" MÉGIS jár, mert megszerzem magamnak. "

" nem nagoyn érdekelnek ... kitalált iratlan szabályok és morális normák "

---> De jót nevettem édes istenem. Melyik út szélén veszed és mennyiért? Biztos van annyi pénzed, hogy egy kurtizán elvállaljon téged?

2016. júl. 24. 01:07
 17/21 MZ.per.X ***** válasza:
100%

"MÉGIS jár, mert megszerzem magamnak"

Ha megszereznéd a jó nőket, akkor most nem itt rinyálnál róluk :D

2016. júl. 24. 05:27
 18/21 A kérdező kommentje:
a jó nő az sajnos nem jár.
2016. júl. 24. 15:11
 19/21 anonim ***** válasza:
79%
Ki nem állhatom az ilyen embereket akik meg akarják mondani hogy másoknak hol legyenek a másiknak az elvárásai. Ezzel szemben neki mindig az egekben vannak és aki nem ért egyet vele az egy szemét. Mehetnél Tumblr-re.
2016. júl. 27. 21:48
 20/21 anonim ***** válasza:
25%
De amúgy megmondom a tutit. Nekünk srácoknak annyiból könnyebb hogy 30-40 alatt mindig van egy ütőkártya. Kigyúrod magad (10-12 hónap alatt kemény kondi és étrend betartásával meg is van többé kevésbé) majd levágatod teljesen kopaszra a hajad. Hidd el a sok apakomplexusos kiscsaj oda lesz érted.
2016. júl. 27. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!