Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tömeg miért mindig a legkisebb...

Tömeg miért mindig a legkisebb intelligencia szintre gravitál?

Figyelt kérdés
Értsd úgy, hogy a legalacsonyabb IQ -jú csoport/ emberhez fog legravitálni a tömeg!..de miért?

2016. júl. 22. 23:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

En pont forditva latom!

Regebben voltak ilyen ki mit tudok. Vàgo Istvan legyen ön is milliomos pl.

Nekem az tünt fel amikor a jatekos nem tudja a valaszt, a tömegböl mégis kiszürödik a helyes. Ahogy drukkolnak egyik tippjéhez es morgolodnak egy masik rossz tippje miatt.

Es itt igy vagyok vele ha kerdezek vmit. Hogy ha màr tömegek érvelnek egy dolog mellett? miközben ellenervelések csak hebe hoba vannak, nagyon nagy valoszinü hogy a tömeg latja jobban.

Tipikus ha nem egy ember mond nekem vmit de egymastol függetlenül màr többen is akkor valoban el kellene mar gondolkoznom rajta.

Nekem igy tünik forditva.

Ellenpeldat a pletykakra tudnék viszont felhozni. Ha egy tèves info szarnyra kap, hatterismeretek nelkül mindenki elhiszi! Es a sértett indokolatlanul is, le van nézve jaratva.

Ennek valszeg màs lehet a magyaràzata. Kb olyasmi hogy a validi igazsàg senkit nem érdekel.

2020. júl. 9. 11:07
 12/13 anonim ***** válasza:
*meg volt mentööv is a jatekban hogy kerdezheti a közönseget egy alkalommal! A tömegböl mindig kivetel nelkül a helyes valasz jött ki.
2020. júl. 9. 11:09
 13/13 anonim ***** válasza:
A tömeg nem lefelé konvertal.
2020. júl. 9. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!