Szerintetek van, amin változtatnom kéne?
Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, sokáig gondolkodtam, hogy kiírjam-e ezt a kérdést, és gondoltam hátha fogok erre normális választ is kapni. Bunkók lehetőleg kíméljenek, kivéve ha normálisan el tudják mondani, ha nem tetszik valami.
Tehát a lényeg, hogy egy 17 éves fiú vagyok, sokáig fociztam, de egy sérülés miatt abba kellett hagynom. Ha valaki kérdezné melyik volt életem legrosszabb emléke, akkor ezt válaszolnám. Nagyon sokat jelentett nekem az a sport. Sajnálatos módon semmilyen mozgást nem tudok végezni hosszútávon, mert egy idő után elkezd fájin a lábam(amit műtöttek). így ezekről le kellett mondanom. Most nem azt mondom, hogy valami 120 kilós szumó vagyok, mert azért azóta jobban odafigyelek, hogy mit eszek.
Még egy okból írtam ki ezt a kérdést, mégpedig azért, mert nehezen tudok találni barátot. Legalábbis olyat, aki normális is. Olyan embereket keresek, akik aranyosak, értelmesek, viccesek, lehet velük komoly és kevésbé komoly dolgokról beszélni. Nem feltétlenül kell szószátyárnak lennie, én sem vagyok az, hogy őszinte legyek. Egy társaságban jobban szeretek hallgatni másokat, mint beszélni. Ha valaki a barátom, kiállok érte, tök mindegy mi az ára.
Valahogy annyira szeretnék új embereket megismerni, de félek, hogy szerintük unalmas vagyok. Ja igen, ha már a jó tulajdonságaimat felsoroltam, akkor most jöjjenek a rosszak. Ha valaki igazságtalanul kezd bántani valakit, akkor megmondom neki nyíltan a véleményemet, és ez sok embernek nem tetszik. Pedig csak pusztán őszinte vagyok. Rossz szokásom nincs, egyáltalán nem cigizek meg hasonlóak. A bulikat meg a fesztiválokat nem szeretem.
De valahogy mégis olyan nehezen oldódom társaságban, sosem merek odamenni az emberekhez. Csak az elején szoktam félénk lenni, utána már sokat beszélek, ha valakit jobban megismertem.
Sosem értettem mi a gond velem, lehet csak a rossz embereknél próbálkoztam. De valahogy azt vettem észre, hogy ők sem akarnak felém kezdeményezni.
....Lehet a kinézetemmel van baj?!
Ha már a kinézetemnél tartunk.
Alapjáraton nem szeretek megosztani magamról képeket, most is csak azért teszem, hogy nagyjából tisztában legyek azzal, hogy mit gondoltok róla. (Hátha valamit változtatnom kell pl)
Nem akarom annyira hosszúra fogni, csak ennyire vagyok kíváncsi. Ha valami kérdésetek van, nyugodtan kérdezzetek :-)
És köszönöm szépen a válaszokat!
Magadra ne vedd a "homár" véleményeket, szerintem semmi baj nincs a kinézeteddel.
A kérdésedet pedig magadnak válaszoltad meg: zárkózott vagy, feszengsz, nehezen nyitsz. Egyrészt így nyilván kevesebb embert ismersz meg közelről, tehát kisebb az esélye, hogy könnyen és gyorsan találsz normális barátokat.
Másrészt a kedves, barátkozós, vidám, könnyed emberek nem nagyon tudnak mit kezdeni az ilyen félénkebbekkel - persze kedvesek velük is, de nem keresik annyit a társaságukat, nem velük fognak barátkozni.
Egyébként amit írtál magadról az elég kevés, lehetnek még olyan rossz tulajdonságaid amik elűzik az embereket, csak te ezt nem veszed észre, vagy szégyelled bevallani. De ez csak találgatás, hiszen erről semmit nem írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!