Mennyire néznek hülyének az emberek, ha négernek öltözöm?
Már néhány éve szerelemre találtam a 90-es évek (+2000-es évek eleje) amerikai rapzenéjében.
Ahogy idősödtem úgy értettem meg egyre több mindent belőle és mélyültem el a világában.
Akaratlanul is próbáltam úgy öltözködni, mint a rapperek.. Tehát bő ruhák, semmi meleges cucc, levágattam a hajamat 6milisre.. stb.
Nem vittem ezt túlzásba, de már így is kaptam 1-2 megjegyzést, mert alapból senki nem nézné ki belőlem, hogy komolyan ilyen zenéket hallgatok (kistermetű vagyok, babyface, visszahúzódó).
Most viszont már ott tartok, hogy vettem cripzes bandanat, és gondolkodom rajta, hogy underground rap koncerteken felvegyem, de nem merem.
Bandana (nyilván nem kettőt vennék fel, és nem pont így):
Gáz lenne?
Egy 5-10 év múlva már nagyon szánalmas lenne, de 16 évesen is gáz lenne?
Ugyanilyen a 21 eves baratom es az egesz barati kore. Nehany korlatolt idiota biztos megnez majd, de lazits ni.ger! :D
Ha te igy erzed jol magad, ez a stilusod, akkor batran mutasd meg az embereknek. Legalabb szuri az idiotakat. ;)
Nem hiszem, hogy a bő ruhákból meg egy kendőből már mindenki erre gondolna. Ennél sokkal furább ruhákban is járnak emberek :)
Persze, ne így az arcod elé tedd a kendőt :D
Mah bruh! :D
Amúgy én is nagyon megkedveltem mostanába az oldschool rappet (de a newschoolt is bírom) ,tegnap (2016.19.07./5776.11.12.) is kiírtam ezzel kapcsolatosan egy kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__7952918-ti-i..
Szerintem nem gond.
De ha az U.S.Á-ba vagy tilos felvenni cripz-es ,vagy bloodz-os cuccokat! Már amenyibe nem akarsz balhét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!