Más se a korának megfelelően néz ki?
9. osztály,kolesz:összebarátkoztam az egyik sráccal :)
10. osztály,kolesz:Ugyanez a srác megkérdezte tőlem,hogy idén jöttem-e,mert olyan fiatalnak tűnök(???tavaly lettünk jóba,nem tűnt fel neki???),és hogyha nem ismerne,simán általános sulisnak nézne! 17 leszek :)
Illetve van egy srác,akit ismerős mutatott be nekem,illetve csak a nevét tudtam.Aztán valahogy ismerős szóba hozta,én pedig megkérdeztem,hogy és mit tanul amúgy Béla az egyetemen??-gondoltam közbe magamba tipikus,értelmes egyetemista srácnak tűnik Az ismerős néz rám nagy szemekkel,hogy Béla 33 éves(!!!) gyerekes apuka,akinek már nagyon jól menő állása van!
Én is letagadhatok pár évet.
Tök jó! :)
Én 23 évesen kb olyan 13/14-nek nézek ki a testalkatom miatt. Még szerencse, hogy normálisan nő a borostám, csak így meg úgy nézek ki, mint egy gebe filozófus. Kíváncsiságból feltettem ilyen képet a guessmyage oldalra és valaki 34-t tippelt. :D
Tehát nem könnyű megtalálni az aranyközéputat. Mindenesetre nagyon nem szívesen borotválkozok. Cigit/piát nem szoktam venni boltban, de tuti, hogy kiverném a balhét, ha elkérnék tőlem a személyit.
Tőlem még mindig elkérik a boltban a személyit, főleg, ha nem viselek sminket.
25 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!