Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más se a korának megfelelően...

Más se a korának megfelelően néz ki?

Figyelt kérdés
Én 27 éves vagyok, de simán letagadhatok 10 évet és valahol kölyöknek szólitanak meg kis csávónak, mert azt hiszik még szerintem, hogy kiskorú vagyok :D
2016. júl. 17. 18:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én sem nézek ki húsz évesnek, de az öltözködés, viselkedés nagyon sokat segít.
2016. júl. 17. 18:56
 2/16 anonim ***** válasza:
Én is 27 éves vagyok és 10 évvel fiatalabbnak nézek ki.
2016. júl. 17. 18:57
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

9. osztály,kolesz:összebarátkoztam az egyik sráccal :)

10. osztály,kolesz:Ugyanez a srác megkérdezte tőlem,hogy idén jöttem-e,mert olyan fiatalnak tűnök(???tavaly lettünk jóba,nem tűnt fel neki???),és hogyha nem ismerne,simán általános sulisnak nézne! 17 leszek :)

Illetve van egy srác,akit ismerős mutatott be nekem,illetve csak a nevét tudtam.Aztán valahogy ismerős szóba hozta,én pedig megkérdeztem,hogy és mit tanul amúgy Béla az egyetemen??-gondoltam közbe magamba tipikus,értelmes egyetemista srácnak tűnik Az ismerős néz rám nagy szemekkel,hogy Béla 33 éves(!!!) gyerekes apuka,akinek már nagyon jól menő állása van!

2016. júl. 17. 19:02
 4/16 anonim válasza:
100%
34 vagyok, ha kérdezik azt szoktam mondani, hogy 24 leszek, hogy elkerüljem az unalomig ismert nagy meglepődést, faggatózást, hitetlenkedést... egyszerűbb így az életem :)
2016. júl. 17. 19:06
 5/16 Roland G. ***** válasza:

Én is letagadhatok pár évet.

Tök jó! :)

2016. júl. 17. 19:09
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 22 vagyok, de még nem vettem úgy alkoholt, se lottót, hogy ne kérték volna el a személyimet
2016. júl. 17. 19:09
 7/16 A kérdező kommentje:
Én is már lefogom tagadni, mert nem akarok öregedni amúgy se :D A személyit tőlem is elkérik még :D
2016. júl. 17. 19:25
 8/16 anonim ***** válasza:

Én 23 évesen kb olyan 13/14-nek nézek ki a testalkatom miatt. Még szerencse, hogy normálisan nő a borostám, csak így meg úgy nézek ki, mint egy gebe filozófus. Kíváncsiságból feltettem ilyen képet a guessmyage oldalra és valaki 34-t tippelt. :D

Tehát nem könnyű megtalálni az aranyközéputat. Mindenesetre nagyon nem szívesen borotválkozok. Cigit/piát nem szoktam venni boltban, de tuti, hogy kiverném a balhét, ha elkérnék tőlem a személyit.

2016. júl. 17. 20:29
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
22 évesen 3-4 évvel fiatalabbnak néztem ki most 27 évesen meg legalább annyival idősebbnek, nagyot fordult a világ.
2016. júl. 17. 20:33
 10/16 Sunshinedoll ***** válasza:

Tőlem még mindig elkérik a boltban a személyit, főleg, ha nem viselek sminket.

25 vagyok.

2016. júl. 17. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!