Lányok, szerintetek ez gáz tulajdonság?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, 178 centi, viszont vékony, 55 kg. Szeretem a fiús témákat (videójátékok, filmek, sorozatok), viszont az autókat nem annyira, és picit.. feminim vagyok. Mármint nem meleg, hanem lányosabb zenéket hallgatok, szeretem az ilyen szerelmes/gyilkolós elmebeteg filmeket/animéket, szeretek Simsezni, meg lelkileg érzékenyebb is vagyok, pár dolog miatt pl van hogy majdnem elbőgöm magam..2016. júl. 16. 15:54
11/11 anonim válasza:
Elég sok hetero férfi szereti őket:D Én meg lány vagyok és egyiket se szeretem, mert metált hallgatok:D Na erről ennyit:) Ez ízlés kérdése, nem nemek kérdése:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!