Meg lehet mondani valakiről, hogy van-e ellenkező nemű testvére?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalataitok? Akár barátságban, párkapcsolatban.
Ha van egy tőletek ellenkező nemű ember, meg tudjátok mondani, hogy egy veletek egyező neművel nőtt fel vagy sem?
2016. júl. 8. 01:40
2/5 anonim válasza:
Meg tudom mondani. Aztán vagy eltalálom vagy nem.
3/5 Inessential válasza:
Szerintem nem lehet megmondani.
4/5 PresidentEvil válasza:
Igen, ötven százalékos pontossággal megállapítható. Amúgy szerintem mire az illető viselkedéséből, szeméből, járásából és még ki tudja, milyen jelekből kikövetkeztetnéd, már úgyis vagytok olyan viszonyban, hogy megkérdezd vagy elmondja magától.
5/5 A kérdező kommentje:
Nincs konkrét személy - akkor ahogy írtad, megkérdeztem volna - hanem csak az érdekelt, hogy mondjuk lazábban viselkednek az ellenkező nemmel.
Mondjuk a férfi, aki 3 lánytesóval nőtt fel, nem biztos, hogy kiakad a menstruáción, vagy a lány, akinek 3 fivére van, az keményebb.
2016. júl. 8. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!