Házasságnál 14 év korkülönbség: Bunkó vagyok ha egy családi eseményen emlékeztettem erre egy nőt? Aki egy másikat szidott hogy idősebb pasival kavar?
Van a családban egy 17 éves gimis csaj, akinek az új fiúja 26 éves. Laza 9 év különbség. Az egyik hölgyemény a családban egy családi összejövetelen elég rendesen rászállt. Hogy gondolja meg és 9 év az nagyon sok és nem szégyelli magát az a fiú is és a fiú biztos csak AZT akarja és miért nem a korosztályából keres.,.
Na egy ideig hallgattam, majd feltettem egy kérdést (melyre persze a családban mindenki tudja a választ): hány év különbség is van közted és a férjed közt?
Megfagyott a levegő. A választ mindenki tudja: 14.
És még egy kérdést feltettem: hány évesen is ismerkedtetek meg? Ha nem tévedek még 16 se voltál? (Nem volt még 16 se! És összejött egy 30 évessel….)
Mire a nőci egyből elkezdte: de az teljesen más… Ja persze az teljesen más. Mert azt te csináltad, ezt meg más csinálja….
Ráadásul itt egyelőre csak fiúzásról van szó 17 évesen, míg te ahogy betöltötted a 18-at már azonnal házasodtál is. Nehéz is lett volna nem, mert már 6 hónapos terhes voltál akkor..
Na azóta én vagyok a családban a bunkó paraszt aki „miket mond”…
De miket mondtam? Amit mondtam azok tények nincs mit vitatni rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!