Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha milliárdos lennél, adakozná...

Ha milliárdos lennél, adakoznál, segítenél a rászorulóknak, a családodnak?

Figyelt kérdés

Vaagy csak magaddal és a vaagyonoddal foglalkoznál

?

Méghaa csak a vaagyonod kis százalékát is,de odaadnád a rászorulóknak?

Nem arra gondolok,hogy szétosztanám az egészet, de hasznos célokra el lehet költeni.

Vajon van olyan politikus,aki szivesen adományoz?

2016. júl. 6. 13:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A családomnak biztosan segitenék.
2016. júl. 6. 15:26
 12/15 anonim ***** válasza:
A családomnak adnék. Rászorulóknak max úgy, hogy olyan munkahelyet létesítek, ahol tudnak dolgozni. Annak nincs értelme, hogy adok pénzt egy hajléktalannak és ugyanúgy elissza. Beteg gyerekeknek, meg ilyesminek nincs értelme adakozni, mert abból úgyis az alapítvány vezetőjének lesz új kocsija.
2016. júl. 6. 16:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Állatmenhelyeknek segítenék. Rászoruló embereknek nem.

Családtagok közül csak anyámnak segítenék, a többinek nem. Ők se segítettek nekem soha.

2016. júl. 6. 17:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Én bevallom: Igen, de mivel nagyon önző dög vagyok, nagyon keveset. Talán olyan 5%-át a vagyonomnak/pénzemnek.
2016. júl. 6. 18:39
 15/15 A kérdező kommentje:
Persze én se látom értelmét.aannnak,hogy egy hajléktalannak adjak,aki egy hét múéva úgy is ugyanoda kerül
2016. júl. 6. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!