Miért ismerkedek nehezen?
16 éves fiú vagyok. Nehezen ismerkedek, amolyan szégyenlős típus vagyok.. pedig mondják, hogy nem értik miért vagyok ilyen, jól nézek ki, meg minden.. elég Tőrődöm típus vagyok, szeretek megbecsülni egy lányt. csak egy ismeretlen lánnyal nem tudok beszégletni semmiről. meg nem is merek, nehogy az legyen, hogy csak én beszélek.. ha valakit megismerek, azzal napokat tudok beszélni egyfolytában, akármiről. csak, akkor már eljutunk a baráti kapcsolatba, amit kár lenne elszúrni.. És már nem lenne rossz egy barátnő..
akivel meg eljutunk a baráti kapcsolatba, midnig mondja hogy milyen kedves vagyok meg midnen, persze többet nem akar..
ui. ha piás vagyok, megy ez a csajozás dolog, de az mind addig tartott, amíg ki nem ment belőlem a pia.
Nehezen ismerkedő típus vagy, ezzel semmi baj nincs; csak még alaposabb vagy, mint a többi ember és ez egy jó dolog.
U.I.: Akkor képzeld el milyen vagy amikor iszol és próbálj meg laza lenni, mert ha alkohollal megy akkor a-nélkül is.
Sok sikert! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!