Ridik30 kérdése:
Hogy nézek ki? Lányok, szerintetek?
Figyelt kérdés
Hogy nézek ki? Próbáltam olyan képet csinálni ami nem arra utal hogy én vagyok a világ közepe. Plusz próbáltam mosolyogni. Szerintetek jól nézek ki? Gyúrok egy ideje,de próbáltam nem azt a középpontban tartani. Szerintetek hány éves vagyok? A második kép nem én vagyok, csak valakinek az tetszik. De utálom ezt a stílust.
Kép;
2016. júl. 1. 14:13
12/31 anonim válasza:
Számomra elég nevetséges vagy.. :D
13/31 A kérdező kommentje:
Nagyon nehezen tudok olyan képet csinálni magamról ami tényleg én vagyok! :D Nem szoktam egyáltalán szelfizni meg semmi ilyen. Nem vagyok ennek a híve.
2016. júl. 1. 14:32
14/31 anonim válasza:
Nincs veled baj, az meg mindenképp jó pont, hogy nincs ecset, meg lenyaltakutya hajad.
15/31 anonim válasza:
most van szabadfoglalkozás a börtönben, vagy mi?
16/31 A kérdező kommentje:
Örülök hogy másoknak sem tetszik az ecset haj!
Jó látni hogy vannak még normális emberek!
Köszönöm a választ!
2016. júl. 1. 14:40
17/31 anonim válasza:
Egy kis hajat én is hiányolok. Nem az ecsetrehajra gondolok, csak azért "legalább" (szerény véleménem szerint) egy kis tüsihaj nem ártana.
18/31 anonim válasza:
Hajat! Tényleg nem kell sok de azért szerintem az sokat dobna rajtad :)
Kb 16-17 évesnek gondollak.
L/22
19/31 A kérdező kommentje:
Pont tegnap vágattam le, általában szokott lenni látható hajam. De nagyon gyorsan levágatom, hogyha hosszú. Mostanában, ezen a stílusvonalon haladok. De ha ennyien mondják, talán megnövesztem, és megpróbálom azon a szinten tartani! Körülbelül két hét, és megint hosszú lesz! Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2016. júl. 1. 14:57
20/31 anonim válasza:
Helyes az arcod, de jobban állna, ha több hajad lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!