Csak én vagyok vele úgy, hogy soha nem szeretnék gyereket vállalni, csak azért, hogy ne örökölje a rossz génjeimet?
Mondjuk ez a veszély egyáltalán nem fenyeget, mert még sosem volt barátnőm. Lehet, hogy az ebből eredő depresszió mondatja velem, de én sosem akarnék gyermeket vállalni, hogy ne örökölje azt a sok rossz tulajdonságomat. Csak úgy röviden, amit utálok magamban: magasság, kislányos csontozat, kicsi fej/láb, rossz szem, lassú felfogóképesség és motiválatlanság.
Ezek együttesen is elég komoly problémát okoznak egy embernek, de ha pluszban még egy nem ismert genetikai rendellenessége, ne adj Isten fogyatékos lenne...Hát azt szerintem nincs értelmes ember, aki képes lenne feldolgozni. Véleményem szerint a gyerekvállalás egy nagyon komoly felelősség és nem szeretném, ha ezen problémák miatt a gyerekem felnőtt korára ugyanolyan komplexusos és depressziós legyen, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!