Ti mit csináltok egész nap egy strandon?
Csajok-pasik-rockandroll.
Egy kis pacsi, egy kis napozás szexi csajokat bámulva,.egy kis edzés a kihelyezett eszközökön (street workout), ránézek hogy áll a vízi EB egy hideg ital társaságába, vissza a vízbe, este fél a bringára, irány haza.
sokszor van, hogy hideg a víz, akkor mindig félve megyek bele, és ha bele is megyek 10-15 percnél tovább nem vagyok képes benn maradni mert fázok
ha csúzdázásról van szó, akkor ezt leküzdöm, főleg az ilyen nagy aquaparkok a legjobbak
a dagonyázás is jó néha, de nem egész nap :D
Ha elfogadható a víz hőmérséklete, akkor szinte egész nap benne vagyok.
Kimegyek a mosdóba, és enni.
Maximum 2-3 órát napozok is, attól függ, hogy mennyire süt a nap.
Én a csúszdát még sose próbáltam ki, mert félek. :D
Plusz bámulom a pasikat, ha akad egy-egy jó :)
Usznek, napoznek, olvasnek, zenet hallgatnek es megint usznek.
Es fagyiznek.
Valszeg úszkálnék egész nap, kis pihenővel. Ha pedig társasággal megyek, akkor simán ellennék velük is. Játszanánk valamit, sörözgetnénk, beszélgetnénk, stb.
Utoljára mondjuk én Aquaparkban voltam, de ott meg adott, hogy mit csinálok egész nap... Csúszdáról csúszdára mentünk és bohóckodtunk egész nap. Jó is volt bacca meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!