Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan legyek jó fej?

Hogyan legyek jó fej?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy amikor társaságba keveredek, és tudok beszélgetni, akkor egy ideig vicces vagyok, de egy idő után túlzásba viszem, és ezért inkább idegesítő...

Szeretnék ezen változtatni... Vannak bizonyos emberek, akiknek kifejezetten keresik a társaságukat, mert jó arcok... Nem tudok rá példát mondani, szerintem mindenki tudja miről beszélek. De ha nem, akkor megpróbálom megfogalmazni valahogy... Ha például, valakivel megismerkedsz, akkor nem te fogsz utána koslatni, hogy az ő társaságában legyél, hanem ő utánad, mert szeretne bevágódni... Szerintem már értitek. Tippeket kérnék, hogy hogyan lehetnék ilyesmi? Én inkább az a típus vagyok, aki mások után koslat, és én keresem mások társaságát, nem ők az enyémet... Azt szeretném, hogy fordítva legyen... Ötletek?

2016. jún. 21. 21:51
 1/3 Zepney válasza:
Az,hogy 'jó fej' mindenkinek mást jelent. Valakinek a humort, valakinek pedig a hallgatóságot. Nekem abból amit írtál, egy 'én vagyok a főnök' jelenség jött le. Nagyon jól tudom mire gondolsz:D Ilyen ugye nem akarsz lenni? Ne akarj senkinél bevágódni.. ne koslass senki után. Inkább maradj egyedül. Előbb utóbb úgy is jön valaki aki úgy fogad el ahogy vagy. Nem koslat utánad,ahogy te se utána. A legjobb ha magadat adod. Vagy elfogadnak vagy nem, ha nem hát maradjanak avval! :3^^
2016. jún. 21. 22:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Én vagyok a főnök? :D Az alatt mit értesz? :D
2016. jún. 21. 22:05
 3/3 Zepney válasza:
Idézem: " Vannak bizonyos emberek, akiknek kifejezetten keresik a társaságukat, mert jó arcok.." Ha egy kicsit másképp fogalmazunk akkor ők a főnökök. Mert mindenki az ő társaságukat keresi, és sose ők mennek mások után. Elvégre a munkás megy a főnöke után, és nem a főnök a munkás után. Remélem érthetően fogalmaztam. :D
2016. jún. 22. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!